profimagazin

Technika

Újabb dí­jat hozott haza az AXIÁL

Az AXIÁL Kft. dombóvári kollégái 2018. január 12-én, péntek este vették át a korábban már beharangozott Service Award Agrartechnik dí­jat. A ceremónia ünnepélyes keretek között a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) zajlott Würzburgban. 2001 óta szervezik meg a Service Aw

Létrehozva:

|


Az AXIÁL Kft. dombóvári kollégái 2018. január 12-én, péntek este vették át a korábban már beharangozott Service Award Agrartechnik dí­jat. A ceremónia ünnepélyes keretek között a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) zajlott Würzburgban.

2001 óta szervezik meg a Service Award megmérettetést, melyre számos mezőgazdasági gép- és alkatrész-forgalmazó, valamint szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozás jelentkezik, hogy felmérjék cégük, telephelyeik erősségeit és gyengeségeit továbbfejlődésük érdekében. A jelentkezők szinte egész Európából, többek közt Németországból, Hollandiából, Svájcból, Ausztriából, Romániából, Franciaországból és Magyarországról érkeznek azért, hogy olyan pártatlan, gyártófüggetlen vizsgálatnak vethessék magukat alá, melyet eddig egyedül csak a német Agrartechnik magazin szerkesztőségéből álló, szakmailag magasan kvalifikált zsűri tudott nyújtani.

Videó az AXIÁL Kft. dombóvári telephelyéről:

https://www.youtube.com/watch?v=REWpZRUZp6A

Az AXIÁL Kft. 2006 óta minden évben nevezi telephelyeit a versenyre, melyeket a Service Award zsűrijének elnöke Franz-Josef Borgmann látogat meg a dí­jkiosztót megelőző hónapokban. Borgmann úr több száz pontból álló szigorú kritériumok alapján vizsgálta meg a Magyarországon található 19 AXIÁL pontot, ahol olyan területeket vett górcső alá, mint például a logisztika, az ügyfélszolgálat, a marketing, stb. Végül értékelésében a dombóvári telephely kapta a legtöbb pontot. Borgmann úr szerint 25 év után az átépí­tést és a kibőví­tést követően is nagyon pozití­v benyomást kelt a dombóvári bázis. Az értékesí­tett órák száma az elmúlt 3 évben folyamatosan nőtt, de figyelemre méltó az egy főre jutó gépeladások forgalma is. Olyan apróságokra is figyelnek a telephelyen, mint például a géptáblák, melyek nagyon attraktí­vak. Az elmúlt évek során a telephely az egész cég kirakatává vált.

A kiutazó dombóvári delegációt Harsányi Zsolt és Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezetők is elkí­sérték, akikkel a dí­játadókor büszkén álltak ki a szí­npadra az AXIÁL Kft. jelenlévő beszállí­tói is.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook