Megjelent a piacokon a spárga, melyet jellemzően húsos kötegekben kínálnak. Ennek a növénynek a zsenge, megvastagodott hajtásait, sípjait fogyasztjuk, melyek amellett, hogy ízletesek, vitaminokban is gazdagok....
A csíráztatás az egyik legősibb természetes eljárás. Már az ókori sumérek, az akkádok és az egyiptomiak is a csíráztatott árpából és tönkebúzából előállított malátából készítettek italt....
Folyamatosan növekszik azon fogyasztók száma, akik speciális összetételű élelmiszerek fogyasztására kényszerülnek, ezért a gluténmentes termékek fejlesztése komoly kihívás elé állítja a fejlesztőket. A hazai termékfejlesztőknek is...
Tovább nőtt az élelmiszer-ellátás bizonytalansága 2023-ban – olvasható az ENSZ szerdán közzétett jelentésében, mely szerint már 282 millióan szorulnak sürgősen élelmiszersegélyre. A növekedést a világszervezet a...
Az utóbbi időszak nem tett jót az állományok fejlődésének, a belföldi áru nagy mennyiségben május elején kerülhet majd piacra. Megjelent az idei termésű fejes káposzta a...
A népes támogatói csapat 2024. 04. 05-én gyűlt össze, hogy megkezdje az idei szezon előkészületeit. A díj idei főtámogatója, az M1 Flotta biztosította a helyszínt az első megbeszéléshez...
A 2022-es év után 2023 is kihívásokkal terhelt volt az agrárium és az egész gazdaság szempontjából. Az idei évben az elsődleges feladat az agrárgazdaság szereplői számára...