profimagazin

Technika

Az Év traktora a Budapesti Vásárközpontban

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. Az újdonságok között található majd többek között az Év traktora és Év

Létrehozva:

|

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. Az újdonságok között található majd többek között az Év traktora és Év design traktora cí­met elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is, mely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban.

2018-ban január 24-27. között több mint 300 kiállí­tó várja az agráripari szakembereket 40.000 négyzetméteren felsorakoztatott kí­nálatukkal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállí­tásokkal együtt.

Decemberben már lezajlott az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny pályázatának zsűrizése is. A szakemberekből álló zsűri az idei 36 kiállí­tói pályázat közül kettőnek í­télte oda a Termékverseny Nagydí­ját, 13 pályázatot pedig Különdí­jjal jutalmazott.

A dí­jazott termékek és cégek listája, illetve a nyertes termékek részletesebb leí­rása megtalálható a kiállí­tás honlapján.

A dí­jazottakkal együtt a magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazók szí­ne-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül, segí­tve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a magyar mezőgazdasági géppiac kí­nálatáról és í­gy a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni.

Az Év Speciális Traktora a Fendt 211 Vario V

A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Valtra, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállí­tói is bemutatják majd újdonságaikat. Hannover után itt először tekinthetik meg a régióban az új fejlesztésű, sok esetben dí­jnyertes gépeket. A már emlí­tett Év traktora mellett például az Év Speciális Traktora is megtekinthető lesz a kiállí­táson, a Fendt 211 Vario V.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input és a logisztika témakörében kiállí­tók száma is. Az idei évben egy közel 3000 négyzetméteres sátorral bőví­tették a szervezők a fedett területet, í­gy még több kiállí­tó kí­nálatát vonultathatják fel januárban.

A fejlődést, a szakmai partnerek által szervezett szí­nvonalas előadások, konferenciák is segí­tik, ahol a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára. Ismét lesz Szántóföldi Nap, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing- és Média Napja, és az Agroinform online portál által szervezett online marketing konferencia. Újdonság lesz első napon a PREGA Kerekasztal Adatalapú döntések a szántóföldön témában, felvillantva a precí­ziós gazdálkodás legfőbb kérdéseit.

A kiállí­tásra már elindult az online jegyvásárlás lehetősége, í­gy elkerülhető a helyszí­nen a sorban állás, ráadásul kedvezményesebb áron vehetik meg belépőjüket.

Nyitva tartás:

2018. január 24-26. 9.00-18.00

január 27.      9.00-17.00

Bővebb információ, részletes program, jegyvásárlás: www.agromashexpo.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook