profimagazin

Technika

Új Case IH Farmlift teleszkópos rakodócsalád

  Ez év tavaszától a Case IH új mezőgazdasági teleszkópos rakodókkal lépett a piacra. A háromtagú családból a 632-es modell 3,2 tonnát képes max. 6,1 méter magasra emelni, a 735-ös modell emelési magassága 7,0 m, emelőképessége pedig 3,5 tonna. A legtöbbet tudó 935-ö

Létrehozva:

|

 

Ez év tavaszától a Case IH új mezőgazdasági teleszkópos rakodókkal lépett a piacra. A háromtagú családból a 632-es modell 3,2 tonnát képes max. 6,1 méter magasra emelni, a 735-ös modell emelési magassága 7,0 m, emelőképessége pedig 3,5 tonna. A legtöbbet tudó 935-ös modell 3,5 tonna emelőképességgel és 9,1 m emelési magassággal.

Mindhárom modell 120 LE-s, négyhengeres FPT-motorral készül és négyfokozatú terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval rendelkezik. Megerősí­tett a tengelyek véglehajtása, optimalizált a teljesí­tményátvitel a kerekekre. Fürgébb a rakodók mozgása, mindhárom kormányzási mód esetén. A rakodó hidraulikus rendszereit zárt központú 140 lit/min. teljesí­tményű LS (Load Sensing) hidraulikaszivattyú szolgálja ki. A nagyobb átfolyási teljesí­tmény rövid rakodási ciklusidőket eredményez munka közben. Új gyorskapcsolású munkaeszköz-fogadó lap került a teleszkópos gémek végére. Javult a rakodók kezelési komfortja és a vezetőfülke belső felszereltsége is.

Hirdetés

Fókuszban

Facebook