profimagazin

Technika

Sulky-Burel és Jacto stratégiai partnerség

  A két cég együttműködése a vontatott és magajáró műtrágya, illetve mészszórók gyártásra és technológiai transzferekre terjed ki. A brazil mezőgazdaság az elmúlt 15 évben megduplázta termelését, amelyet a produktivitás növelésével, a jobb teljesí­tményre képes

Létrehozva:

|

 

A két cég együttműködése a vontatott és magajáró műtrágya, illetve mészszórók gyártásra és technológiai transzferekre terjed ki. A brazil mezőgazdaság az elmúlt 15 évben megduplázta termelését, amelyet a produktivitás növelésével, a jobb teljesí­tményre képes inputanyagok használatával (vetőmagok, kemikáliák stb.) és mezőgazdasági gépek alkalmazásával értek el. Ezek között fontos szerepet játszottak a nagyadagú és pontosan kijuttatott műtrágyák és szórógépek.

A Sulky-Burel ebben a szegmensben volt érdekelt, de a beszállí­tásokat nehezí­tették a brazil adminisztrációs terhek és a vámok, ezért helyi összeszerelésről és gyártásról döntöttek, amelyek értékesí­tésénél nincsenek korlátozó tényezők. Így találtak egymásra a brazil Jacto céggel. A Sulky műtrágyaszállí­tó-kijuttató felépí­tményeket szórószerkezetek és elektrohidraulikus vezérléseket szállí­t az új generációs Jacto vontatott és magajáró műtrágyaszórókhoz, amelynek az egyik legsikeresebb terméke a brazil piacon az Uniport 5030 magajáró műtrágyaszóró, amely 50 méteres szórásszélességgel dolgozik. A brazil gyár termékei eljutnak a szomszédos Argentí­na piacára is.

 

Hirdetés

Fókuszban

Facebook