Saját rendezvényeink

Elindult a Magyarország Legszebb Birtoka 2024 nagydíj jelölési szakasza!

8. évben is keressük Magyarország Legszebb Birtokát! Elindult és április 30-ig tart a nevezés időszaka!

A népes támogatói csapat 2024. 04. 05-én gyűlt össze, hogy megkezdje az idei szezon előkészületeit. A díj idei főtámogatója, az M1 Flotta biztosította a helyszínt az első megbeszéléshez és együtt indítottuk el az idei izgalmas kalandot, hogy megtaláljuk 2024-ben is Magyarország Legszebb Birtokát.

Az AGROTREND Csoportban kifejezetten fontosnak tartjuk a hazai mezőgazdaság felemelkedését, különös tekintettel az agrárszakmai, technikai szempontokra. Az Év Agrárembere, a társadalmi szerepvállalás és a közjóért való cselekedet nemes versenye mellett egy jobban megfogható, talán közérthetőbb díjunk a Magyarország Legszebb Birtoka, ahol a szakmai kiválóságok legszebbikét keressük!

A díj célja:

bemutatni hazánk mezőgazdasági szépségeit, azokat a birtokokat, ahol az élelmiszerelőállítása alapja történik. Felhívni a figyelmet azokra a gazdákra, termelőkre, akik a profi szakmai munka mellett egy-egy birtok szépségeit is szem előtt tartják. Meggyőződésünk, hogy hazánk agrárkultúrája, szépségei és szakmai színvonala semmiben nem marad el az oly sokszor emlegetett nyugati birtokszépségektől!

Azokat az agrárgazdaságokat keressük tehát,

legyen az a kisgazdaság, vagy nagyüzem, amelyek a kiírás szempontjai szerint értékelhető, szépséggel praktikummal és technikai paraméterekkel rendelkeznek. Sok ilyen gazdaság, telep, major van hazánkban. A díj kiírásához méltó zsűri fogja a legszebb birtokot megválasztani, a díjak pedig elegáns gálaest/kerti parti keretében kerülnek átadásra, melyet idén szeptember 14-én tartunk a 2023-as év abszolút győztesénél Hajdúnánáson, a Kendereskertben.

Az alábbi kategóriában várjuk a nevezéseket, az ajánlásokat:

  • Magyarország legszebb állattenyésztő birtoka
  • Magyarország legszebb borászata
  • Magyarország legszebb családi gazdasága
  • Magyarország legszebb fiatal gazda birtoka
  • Magyarország legszebb kertészete
  • Magyarország legszebb precíziós gazdálkodó birtoka
  • Magyarország legszebb szántóföldi növénytermesztő birtoka

Jelölni ide kattintva lehetséges

Örömmel jelentjük be, hogy harmadik éve keresünk határon túli birtokokat is! Az idei évben különleges küldetésre indulunk: Horvátországban keressük a Legszebb Határon túli Magyar Birtokot.

A zsűri minden évben útra kel, hogy végiglátogasson kategóriánként két birtokot. Az idei évben a látogatások időpontjai július 25, 26., július 31, augusztus 1, 2., valamint augusztus 7, 8, 9. között lesznek.

Bővebb információkat a nevezésről, az ajánlásról, a részvételi feltételekről, a kiválasztás módjáról a Magyarország Legszebb Birtoka díj honlapján talál (www.magyarorszaglegszebbirtoka.hu)! A nevezés április 30-ig tart!

 

AGROTREND CSOPORT

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés