profimagazin

Technika

Miről olvashatunk a májusi Profi magazinban?

Biztosak vagyunk abban, hogy a legtöbb olvasó kedvenc í­rása ezúttal a szántóföldi gigászok összehasonlí­tó tesztje lesz, ahol több mint 3300 lóerő volt egyszerre, egy helyen jelen. De e mellett is számos hasznos és érdekes í­rást, tesztet, gyorstesztet, gyakorlati tesztet közlünk

Létrehozva:

|

Biztosak vagyunk abban, hogy a legtöbb olvasó kedvenc í­rása ezúttal a szántóföldi gigászok összehasonlí­tó tesztje lesz, ahol több mint 3300 lóerő volt egyszerre, egy helyen jelen. De e mellett is számos hasznos és érdekes í­rást, tesztet, gyorstesztet, gyakorlati tesztet közlünk. Reméljük, a tartalmas és független cikkekkel hozzájárulhatunk gépberuházásaik megkönnyí­téséhez!

 

Ízelí­tő a tartalomból:

Interjú:
Mi legyünk mindenki vágya
Dr. Kalmár Tiborral, a Väderstad Kft ügyvezető igazgatójával beszélgettünk

Traktorteszt:
Agco-Powerrel – A farmmindenes Fendt 312 Vario
A Deutz motor helyett most először dolgozik a saját gyártmányú négyhengeres AgcoPower motor az új 300-as modellben. Leteszteltük, hogy mit tud a próbapadon, és hogyan válik be a farmmindenes sokoldalú traktor a hétköznapokban.

Gyorstesztek:
Vario javí­tott változatban? A John Deere 6250 R exkluzí­v gyorstesztje

A nagy vörös olasz:  Első benyomások a McCormick X8.680 modelljéről

A Kelet csillaga – Az orosz traktor újabb verziója a Kirovec K-744 R4 Premium
Régóta várunk már a kultikus orosz traktor újabb verziójára. Függetlenül attól, hogy az új K-744 R4 Premium traktor új motorja még nem teljesí­ti a Nyugat-Európára jelenleg vonatkozó károsanyag-kibocsátási norma feltételeit, tettünk néhány kört az oroszok új piros szí­nű traktorával.

Az önjáró kasza helyett: Claas Disco 1100 C Business

A gigantikus Gigant: 16 m széles Gigant 12S 1600 tárcsás borona

Gyakorlati teszt:

A teherhordó szamár: Strautmann Sherpa 1401 önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsi

í–sszehasonlí­tó tesztek:

6 szántóföldi gigász összehasonlí­tása: Több mint 3300 LE tesztelése
A Profi magazinnak először sikerült a vezető traktorgyártók legnagyobb teljesí­tményű traktorait ugyanarra a szántóterületre összeterelni. Függetlenül attól, hogy standard traktorról, törzscsuklós kormányzású vagy gumihevederes traktorról van-e szó, minden óriásgép meg tudta mutatni a gyakorlati munkák során, hogy mi rejlik benne.

Csúcstalálkozó Case IH Quadtrac 620 kontra John Deere 9620 RX

Riport:

Gépesí­tett cseresznyeszüret

Ne feledje! A Profi magazin tartalma az interneten nem elérhető, azokhoz csak nyomtatott magazinunk olvasói férhetnek hozzá.

Előfizetési információkról itt tájékozódhat!

Hirdetés

Fókuszban

Facebook