profimagazin

Technika

John Deere gépek kedvező áron? Ráadásul akár ÁFA-mentesen? Igen, a GÉPKÖZVETÍTŐ-vel lehetséges!

A Gépközvetí­tő Kft. küldetése hogy a gazdálkodók az Európai Uniós tagság előnyeit kihasználva, az igényeiknek megfelelő John Deere traktorokat és eszközökhöz juttassák a gazdálkodókat. Mindezt jelentős árelőnnyel ráadásul akár ÁFA-mentesen. A Gépközvetí­tő Kf

A Gépközvetí­tő Kft. küldetése hogy a gazdálkodók az Európai Uniós tagság előnyeit kihasználva, az igényeiknek megfelelő John Deere traktorokat és eszközökhöz juttassák a gazdálkodókat. Mindezt jelentős árelőnnyel ráadásul akár ÁFA-mentesen.

A Gépközvetí­tő Kft. üzleti modelljét, a gépközvetí­tést mára már fogalomként használják a gazdák- és versenytársak is. Fontos kiemelni azt, hogy az általuk biztosí­tott gépközvetí­tés a gazdák számára egy komplex, teljes körű szolgáltatást jelent. A cég segí­ti a gép kiválasztását és a megfelelő finanszí­rozási forma kialakí­tását. Ha az ügyfél megtalálta a számára megfelelő gépet, akkor intézik annak hazaszállí­tását és a későbbiekben a szerviz ellátást, alkatrészbeszerzést, valamint a garanciális ügyintézést is lebonyolí­tják. A cég által kí­nált minden új- és demo gép gyári garanciával rendelkezik, amit fekete rendszámmal, 5 év friss műszakival, munkára kész állapotban adnak át az ügyfelek telephelyén.

A cég ügyvezetője Csoma Tamás elmondta: célunk nem csak a valós ügyféligények kiszolgálása, hanem ügyfeleik folyamatos után gondozása is.

Egyedi konfigurálási lehetőségek új John Deere gépek esetén

A Gépközvetí­tő Kft. minden esetben felméri az íśgyfelek valós igényeit, s ha a készleten lévő gépek felszereltsége nem találkozik az ügyfél elvárásaival, lehetőséget biztosí­t arra, hogy teljesen igényeinek megfelelő John Deere gépet állí­ttassanak össze. Ebben az esetben az új traktor teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit a leendő tulajdonos valóban használni szeretne és az új gépbe nem kerül semmi olyan, ami feleslegesen növelné a vételárat.

Csoma Tamás hozzátette: fontos, hogy a gazdálkodó megismerje az egyes géptí­pusok előnyeit és hátrányait, hiszen í­gy nem csak egy pillanatnyi jó döntésnek örülhet, hanem hosszú távon elégedett lesz az új géppel.

GÉPKí–ZVETÍTÉS: akár ÁFA mentes gépbeszerzés

A Gépközvetí­tő szolgáltatás egyik erőssége az EU-s tagság által biztosí­tott előny, az áfa mentes beszerzés lehetősége, mely a közösségi és a magyarországi adózási jogszabályoknak megfelelő, teljesen hivatalos eljárásrend. Mivel a hazai vevő közreműködésünkkel a gyakorlatban egy másik EU-s tagállamból vásárolja a kiválasztott gépet, í­gy nem szükséges a 27%-os magyar Áfa-t sem kifizetnie, sem megfinanszí­roznia, sem visszaigényelnie. Ezzel is jelentősen csökkenhet a megvásárolni kí­vánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszí­rozás mértéke.

Fontos tudni azonban, hogy ÁFA-MENTES gépbeszerzésre kizárólag azon gazdák, vállalkozások jogosultak, akik Áfa alanyok, és EU-s adószámmal rendelkeznek. Az Áfa alanyiság feltételeiről a gazdák saját könyvelőjüktől kérhetnek részletes tájékoztatást, az EU-s adószám igénylése pedig mindössze néhány napot vesz igénybe. Az ÁFA mentes gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak áfa visszaigénylő pozí­cióban vannak!

Az elsődleges szempont a minőség, használt gépek esetében is!

A Gépközvetí­tő Kft. számára az ügyfelek szava szent, s a gazdák részéről egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott a (jellemzően nyugat-európai) külföldi piacon található, jó állapotú, felszerelt, használt gépek iránt. Ezért a cég a használt gépek beszerzésének teljes körű ügyintézését is biztosí­tja íśgyfeleinek. Fontos kiemelni, hogy a Gépközvetí­tő Kft. használt gépei kizárólag hivatalos márkakereskedőktől származnak, kétes eredetű gépekkel nem foglalkoznak. Kizárólag olyan használt gépeket kí­nálnak, amelyek állapota és üzemóra állása ellenőrzött és garantált. Fontos kiemelni, hogy a fentieken felül a Gépközvetí­tő Kft. minden általa értékesí­tett vagy közvetí­tett használt géphez fél év szavatosságot is vállal, tehát ugyanazokat a feltételeket biztosí­tja a gépközvetí­téses konstrukcióban is, mintha a gazda bármely magyarországi kereskedésben vásárolna  használt gépet.

A Gépközvetí­tő Kft. szükség esetén szakembert biztosí­t a gép külföldi kereskedőnél történő szemlézéséhez, kipróbálásához, személyes állapotfelméréséhez és szükség esetén megszervezik a gépek finanszí­rozását: 9 pénzintézet kí­nálatából választják ki az íśgyfél számára leginkább megfelelő konstrukciót

Csoma Tamás elmondta: számunkra az íśgyfélközpontúság, az íśgyfelek elégedettsége, a legfontosabb tényező, amelyet semmilyen körülmények között nem kockáztatunk. Ez természetesen áldozatokkal jár, de tudjuk, egy íśgyfél bizalmát elveszí­teni csak egyszer lehet!

Gépközvetí­tő Kft.

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés