profimagazin

Technika

Így spóroljon akár milliókat gázolajfelhasználásán!

Az árstop után hatalmas szakadék keletkezett a benzinkúton és a telephelyen tankolt üzemanyag ára között, így még sosem érte meg ennyire saját tartályból tankolni.

Létrehozva:

|

A telephelyi tankolásnak az ár mellett is rengeteg előnye van, például nem kell a benzinkút nyitvatartásához igazodnunk, ráadásul adott esetben a gé­pekkel sem kell elmennünk odáig, majd végigállni a sort. Ezek önmagukban is okot adhatnak a váltásra, hiszen jelentős anyagi- és időveszteséggel járnak, azonban ha hozzátesszük, hogy az árstop után hatalmasra nőtt az olló a kis- és nagykereskedelmi ár között, így már egy 300 hektáros gazdálkodó is akár több, mint másfél millió forintot spórolhat évente csak és kizárólag az árkülönbségen, akkor már tényleg egyértelmű döntésnek tűnik, hogy akik még nem tették meg, azok is minél hamarabb váltsanak, és saját tartályból, saját telephelyükön töltsék a gépeket.

 

Gázolajkút a Derby-Túr-tól

 

A beszerzésben piacvezetőként, 25 év tapasztalatával segít a mezőtúri Derby-Túr, akik ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás keretein belül segítenek érdeklődőiknek megtalálni a nekik legmegfelelőbb tartályt, saját autóikkal pe­­dig brutális méretű raktárkészletükből a lehető leghamarabb ingyenesen szállítanak, legyen szó konténeres vagy mű­­anyag duplafalú tartályról, így akár Ön is akár már pár napon belül saját tartályból tankolhat, ezzel akár több, mint 50 forintot spórolva literenként.

 

OMV prémium gázolaj

 

2023-tól már elérhetőek a Derby-Túr-nál az OMV prémium gázolajai, a mezőtúri cég pedig három oldalról, a tartály, a gázolaj-kereskedő, és a felhasználó oldaláról is pontosan ismeri a témát, hiszen évi 50 000 l-es felhasználóként ők is az OMV EcoSmart Diesel-t használják saját autóikba. Az OMV EcoSmart DIesel a szabvány gázolajnál jobb üzemanyag, hiszen a kiváló minőségű osztrák alapüzemanyag mellett teljesítménynövelő adalékot is tartalmaz, miközben felára ahhoz képest minimális, így kiváló kompromisszum lehet azon gazdák számára, akik a legjobbat adnák meg gépeiknek.

Kérjen árajánlatot most a Derby-Túr-tól, és tankoljon már a jövő héttől akár több, mint 50 forinttal olcsóbban literenként!

 

(X)

 

Hirdetés

Fókuszban

Facebook