profimagazin

Technika

Gondolkodva gazdálkodni – immár 3 helyen a Szal-Agro Kft.

  A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében.  A vállalkozás az elmúlt években, folyamatos elismerést

Létrehozva:

|

 

A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében.

 A vállalkozás az elmúlt években, folyamatos elismerést és sikereket ért el a gépkereskedelemben, í­gy a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban a cégnek koncentrálnia kell.

A Szal-Agro Kft. kizárólag a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra és kereskedelmére, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazatra kí­ván összpontosí­tani, lefedve a teljes magyar piacot.

 

A kb. egy éve átadott új telephely szí­nvonalas alkatrészraktárral, és javí­tóbázissal fogadja az ügyfeleket. Régóta a tervek között szerepelt Miskolcon, egy olyan új telephely kialakí­tása, ami a Szal-Agro versenyképességet megerősí­ti és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségben. Emellett új bázisok életre hí­vásával, bőví­teni és gyorsí­tani lehet a Nyugat és Dél-magyarországi ügyfélkör kiszolgálását, illetve tehermentesí­teni a megújult miskolci központot, ennek köszönhetően növelhető a kiszolgálás hatékonysága és rövidül az ügyintézési határidő.

Ebből kifolyólag 2017. októberében két új telephely kerül átadásra, egy Sárbogárdon, aminek október 10-én lesz a megnyitó ünnepsége és egy Kisszállás mellett, aminek pedig október 3-án. Ezeknek a telephelyeknek az életre hí­vásával az emlí­tett térségek az ellátása, a jövőben nagymértékben könnyebb lesz. Nyitási akciónkról kérjük érdeklődjön kereskedőinknél, vagy látogasson el a megnyitó ünnepségünkre. (Bővebben erről honlapunkon, vagy facebook oldalunkon olvashat.)

Mindemellett az idei év őszétől újabb gépcsoporttal bővül a kí­nált márkák száma. Szerződést í­rt alá Dél-Korea vezető traktorgyártó cégével, í­gy mostantól a Szal-Agro Kft. lesz a minőségi TYM traktorok kizárólagos magyarországi importőre. A TYM traktorok Európa szerte már jól ismert magas minőségi szí­nvonalat képviselő erőgépek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt. Az 1951-ben alapí­tott gyár, legfontosabb célkitűzései; a folyamatos fejlesztés és a kiemelkedő minőség. A TYM traktorok 23-130LE tartományban érhetők el, kommunális, szőlészeti-kertészeti és szántóföldi munkákra alkalmas gépekkel.

Forrás: agrotrend.hu

Hirdetés

Fókuszban

Facebook