A betakarítás után az egyik legfontosabb feladat a szármaradványok szakszerű kezelése mikrobiológiai készítménnyel és beforgatása a talajba. A következőkben számos szakmai érvet sorolunk fel, miért van...
A talaj mikrobiális közösségei a talaj szén- és tápanyag-ciklusának elsődleges szabályozói. E közösség összetételének különbségei és mennyisége (baktériumok, gombák, sugárgombák hasznos vagy patogén fajainak aránya) befolyásolják...
A Magyar Talajtani Társaság és a Magyar Talajvédelmi Baktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szövetsége 2023. tavaszának kezdetén együttműködési támogatói szerződést kötött. Miért is került sor erre a...
Agrofotó pályázatunk aktív! Szavazzon az már feltöltött képekre vagy töltse fel a saját agrofotóját!
A Petrolman Üzemanyag Kft ügyvezetője, Pécsi Zsolt mutatta be az Isuzu D-Max előnyeit, valamint, hogy miért érdemes ezt a modellt...
A Szupermenta nyár eleji terméktesztjén vizsgált hegyes-erős paprika vetőmagokat tovább tesztelték a Nébih monorierdei Fajtakitermesztő Állomásán. A szakemberek összesen 12...
Kizárólag hagyományos eljárással és hazai alapanyagból készült pezsgők nevezését várja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által életre hívott az...
Beérkezett az első, laboratóriumi körülmények között előállított fehérjetermék engedélyezési kérelme az Európai Bizottsághoz. Egy francia vállalat libamájra emlékeztető terméke kerülhet...
Copyright © 2023-2024. agrotrend.hu | Minden jog fenntartva!
Készítette: koikaam