Lovász Gábor, a Master Good Kft. gazdasági igazgatója szerint ma már nem elég jó minőségű élelmiszert előállítani – a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás is alapelvárás....
Több évtizede dolgozik a magyar sütőipar megújításán. Hisz abban, hogy a kenyér nemcsak élelmiszer, hanem érték, amely mindenkinek jár. “Az elmúlt időszakban azok a fejlesztések, azok...
Nagyon meglepődött Papp István, a Hajdúhús 2000 Kft. tulajdonosa, amikor megtudta, jelölték az Év Élelmiszeriparosa díjra. „Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy rám szavaztak és nemcsak ezt a...
A Hajdúhús 2000 Kft. családi vállalkozás keretein belül 1998. március 23-án alakult meg. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel 50 éves szakmai tapasztalattal...
Losó József Az Év Agrárembere 2019-ben! A Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karán szerezte első diplomáját, majd az agrárium szeretetéből adódóan TSZ-ben kezdett el dolgozni, ahol eleinte...