profimagazin

Technika

Red Dot Award 2017 dizájndí­j a kí­naiolasz Arbos 5130 traktornak

Az Arbos traktor a Product Design kategóriában nyerte el a dí­jat. A Lovol-Arbos kí­naiolasz tervezésű és gyártású traktor az 5000-es széria 137 LE-s modellje. Formájában és szí­nvilágában a keleti és a nyugati formatervezési kultúrák ötvözetét adja vissza. Az autóipari form

Létrehozva:

|

Az Arbos traktor a Product Design kategóriában nyerte el a dí­jat. A Lovol-Arbos kí­naiolasz tervezésű és gyártású traktor az 5000-es széria 137 LE-s modellje. Formájában és szí­nvilágában a keleti és a nyugati formatervezési kultúrák ötvözetét adja vissza. Az autóipari formatervezők is elismerően nyilatkoztak a traktor elegáns vonalairól és a technozöld-gyöngyfehér szí­nkombinációról. A csupa üveg, négyoszlopos vezetőfülke tovább emeli a gép eleganciáját.

A traktor végszerelését a Bologna melletti Arbos fejlesztési centrumban végezték. A traktorban olasz gyártmányú Kohler, Stage IV környezeti normás, elektronikus vezérlésű, négyhengeres motor található. Egyéb paramétereiben is a kategória legkorszerűbb traktorai közé tartozik.

Fotó: arbos.com

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook