profimagazin

Technika

Néhány hónappal a SIMA 2022 előtt

A SIMA ( https://en.simaonline.com/ ) – a hatékony és fenntartható mezőgazdasági megoldások és technológiák nemzetközi kiállítása – néhány hónapon belül megnyitja kapuit (2022. november 6. és 10. között, a párizsi Nord Villepinte-ben), és már most ígéretes eredményekkel kecsegtet mind az eladások, mind az újdonságokban gazdag kínálat terén. Ez a centenáriumi alkalom új elrendezéssel, új terekkel, és különféle innovációkkal tarkított tartalommal várja az érdeklődőket, annak érdekében, hogy kiszolgálja az ágazati igényeket és piacvezető kiállítássá tegye a SIMA-t.

Létrehozva:

|

SIMA 2022 NOVEMBERÉBEN: ÚJ DÁTUMOK, AMELYEKET ÉRDEMES ÉSZBEN TARTANI

Emlékeztetjük, hogy a SIMA következő rendezvénye 2022. november 6. (vasárnap) és 10. (csütörtök) között kerül megrendezésre a párizsi Nord Villepinte Kiállítási Központban. A korábban minden páratlan év februárjában megrendezett kiállítás mostantól a páros évek novemberében kerül lebonyolításra annak érdekében, hogy jobban megfeleljen mind a kiállítók, mind a látogatók által kifejezett igényeknek. A rendezvény így logikusabban illeszkedik az üzleti döntéshozatali ciklusba.

KERESKEDELMI SIKER ÉS TÖBB MINT 200 ÚJ KIÁLLÍTÓ!

A SIMA kiállítói területének mintegy 95%-a már több hónappal a kiállítás kezdete előtt elkelt. Ezek a visszaigazolt foglalások is mutatják, hogy az ágazat szakemberei valóban elkötelezettek a piac fellendítése mellett. Szintén pozitív jel, hogy 204 új kiállító vesz részt a SIMA 2022-es eseményén, köztük az ARLAND, a BIOLINE, a BOBARD, a DUNDARLAR, a NAMSYLO, a MAHANSARIA, és a MEGAPLAST.

Bizonyos kiállítók az új technológiák és a robotika szakértői, úgymint az ECOROBOTIX, a MANUROB, a SITIA, vagy a BIOLINE BY INIVO. 2022-ben a SIMA nagy múltú kiállítói közül többen is visszatérnek, mint például a BONNEL, a BOUCHARD, a GRÉGOIRE BESSON, a HATZENBICHLER, a TITAN GOODYEAR vagy a TYM.

KIÁLLÍTÓTEREK ÉS BEMUTATÓK A CENTENÁRIUM ALKALMÁBÓL:

A SIMA a kiállítás középpontjába a hatékony és fenntartható mezőgazdaságot szolgáló megoldásokat és technológiákat bemutató teret helyezi: ez a SIMA TECH. Ezen a területen az alábbi terek várják az érdeklődőket:

  • A La Ferme Digitale-lal, az Agri Sud-Ouest Innovation-nal és a Co-Farminggal közösen megszervezett „START-UP FALU”, amely 144 kiállítóval, köztük 70 start-up vállalkozással mutatja be az ágazat új technológiáit.
  • A FIRA-val partnerségben létrehozott „AGRO-RONOTIKAI FALU”, ahol öt, mezőgazdasági robotokat gyártó kiállító mutatja be mozgásban a megoldásait az erre kijelölt robotikai bemutatóterületen.
  • A KÖZPONTI TÉR, amely eszmecserékre, workshopokra és kapcsolatépítésre kínál lehetőséget, valamint a SIMA és partnerei által megrendezett kerekasztal-beszélgetések helyszínéül szolgál, amelyek olyan témákat érintenek, mint a „környezeti hatások csökkentése”, vagy „hogyan legyen sikeres az agro-ökológiai átállásom”, „a munkahelyi biztonság garantálása”, vagy éppen „a feladatok kevésbé fárasztóvá tétele”, stb.

Annak érdekében, hogy válaszokat és alternatív megoldásokat kínáljon a hatékonyabb és fenntarthatóbb mezőgazdaság új kihívásaira minden gazdálkodó és tenyésztő számára, a SIMA első alkalommal szervezi meg a francia mezőgazdasági kamarák hálózatával (Chambres d’Agricultures France) és a Drôme Megyei Agrárkamarával (Chambre d’Agriculture de la Drôme) partnerségben a Tech&Bio by SIMA találkozókat:

  • 10 műszaki és gazdasági előadással a biogazdálkodás témájában,
  • A francia mezőgazdasági kamarák hálózatának tanácsadói által működtetett „Bátran legyen Bio” standdal,
  • A Tech&Bio kiállítóinak részlegével.

SIMA INNOVATION AWARDS: BEMUTATJUK A JÖVŐ MEZŐGAZDASÁGÁT

A nemzetközileg elismert SIMA Innovation Awards díjkiosztón a rendezvény kiállítói által bemutatott leginnovatívabb megoldásokat és technológiákat díjazzák. Több hónappal a nyertesek kihirdetése előtt már 72 nevező jelentkezett a megmérettetésre, összesen 114 különböző termékkel.

Ha felkeltette érdeklődését a kiállítás, rendelje meg belépőjét IDE kattintva.

profi.hu / / Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

Hirdetés

Fókuszban

Facebook