profimagazin

Technika

Munkagépek katonarendben felsorakozva, beavatkozásra készen

  Az ÉBSZ Épí­tőgép Kiállí­tás résztvevői megismerhetik az épí­tőgépipar jelenlegi csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar épí­tőgép-kí­nálat legújabb elemeit, munkagép-lehetőségeit. 2017. szeptember 14-én, csütörtökön nyitja meg kapuit az

Létrehozva:

|

 

Az ÉBSZ Épí­tőgép Kiállí­tás résztvevői megismerhetik az épí­tőgépipar jelenlegi csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar épí­tőgép-kí­nálat legújabb elemeit, munkagép-lehetőségeit.

2017. szeptember 14-én, csütörtökön nyitja meg kapuit az ÉBSZ Épí­tőgép Kiállí­tás, immáron 6. alkalommal. Az épí­tőgépesí­tés ágazat kiemelt három napos rendezvényének a Tököli reptér fog otthont adni, amelyen minden nagy munkagépgyártó képviselteti magát.

Az expót szakmai programok szí­nesí­tik, amelyet látványos géptesztek és a szakma elitjéhez tartózó professzionális gépkezelők munkagép showműsorai teszik még sokrétűbbé és szórakoztatóbbá.

 

 

Az esemény ad otthont Az ország legjobb gépkezelője versenynek, ahol nagy értékű dí­jjal jutalmazzuk a szakma legjobbjait. A regisztrált látogatók sem maradnak üres kézzel, közöttük kisorsolunk egy exkluzí­v wellness hétvégét, valamint kisebb ajándékokkal várjuk az érdeklődőket.

Látogatóink számára ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes belépőt biztosí­tunk, amihez csak annyit kell tenniük, hogy regisztrálnak a weboldalunkon.

 

 

További információkért keressen minket a 06 70 434 20 70-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a kiallitas@ebsz.net e-mail cí­mre, valamint látogasson el a www.ebszkiallitas.hu weboldalra.

Az ÉBSZ csapata (x)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook