profimagazin

Technika

Megjelent a Profi magazin negyedik száma!

  Jó szokásunkhoz hí­ven a mostani lapszámban is hozzuk a különféle géptesztjeinket. Nagytesztünk a Valtra N134 Versu traktort vizsgálja. Interjúnk a Kubota traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazójával, Szabó Istvánnal készült. És egyebek mellett olvashatnak az

Létrehozva:

|

 

Jó szokásunkhoz hí­ven a mostani lapszámban is hozzuk a különféle géptesztjeinket. Nagytesztünk a Valtra N134 Versu traktort vizsgálja. Interjúnk a Kubota traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazójával, Szabó Istvánnal készült. És egyebek mellett olvashatnak az Év Traktora 2018 választásról, személyesen a Tractor of the Year zsűri magyar tagjától.

 

 

Ízelí­tő a tartalomból

Traktorteszt: Északi kombináció a T-sorozathoz hasonlóan a Valtra most egy modern vezetőfülkével rendelkező, teljesen új N-sorozatot is bemutatott, és a motort feltornázta a Stage IV károsanyag-kibocsátási kategóriába. A 99 kW/135 LE maximális teljesí­tményű?(ISO 14396 szerint) N134-es modell részletes tesztelése után készült beszámolónkból minden kiderül az í…lö homlokrakodóval ellátott modellről.

Gyorsteszt: Az európaivá vált japán a gyártás előtti, nullszériás?Kubota M5111 traktor próbája.

Gyorsteszt: A jó vágású Emslandi a Krone BIG Pack 1270 VC?HighSpeed bálázó.

Gyakorlati teszt: Rotáció a rázás helyett a Massey Ferguson Delta 9380-as modellje. Az alkalmazott hibridtechnikával fontos lépést tesz a nagyobb cséplési teljesí­tmény irányába.

Gyakorlati teszt: 500 kg 30 másodperc alatt a Fendt 1290 S XD szögletes bálázó.

175 éves a Case IH a jelenleg a Fiat Konszern tulajdonában lévő CNH Industrial Grouphoz tartozó cég története.

Növénykondicionálás?és -táplálás?Huminisz technológiával ­ a cég hét éve alakult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás. Azzal a céllal jött létre, hogy természetes alapú, környezetbarát, mégis hatékony és versenyképes termékeket állí­tson elő.

A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek itt: http://profimagazin.hu/elofizetes/

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook