profimagazin

Technika

A Väderstad bemutatja a Ferox 500-900 könnyű kultivátort.

A Väderstad bemutatja a Ferox 500-900 könnyű kultivátort Az új Väderstad Ferox 500-900 könnyű kultivátor egy nagyon jó univerzális munkagép közepes mélységű talajműveléshez és magágy-előkészí­téshez. A Ferox munkamélysége 10-12 cm, és 5, 6, 7 vagy 9 méter munkaszéless

Létrehozva:

|

A Väderstad bemutatja a Ferox 500-900 könnyű kultivátort

Az új Väderstad Ferox 500-900 könnyű kultivátor egy nagyon jó univerzális munkagép közepes mélységű talajműveléshez és magágy-előkészí­téshez. A Ferox munkamélysége 10-12 cm, és 5, 6, 7 vagy 9 méter munkaszélességben rendelhető.

A Ferox kapái tervezésüknél fogva tökéletes mélységtartást biztosí­tanak, ugyanakkor a kapák rezgő mozgása segí­ti a talaj porhanyí­tását.

Az intenzí­v rezgéseknek és a viszonylag széles kapaosztásnak köszönhetően a Väderstad Ferox képes a szármaradvány egyenletesebb eloszlására, mondja Johan Alsí¤ter, a Väderstad termékmenedzsere.

A Väderstad Ferox egy univerzális munkaeszkö

z, mely számos műveletet képes elvégezni a különböző igényeknek megfelelően.

A nagy áteresztőképességű, vibráló kapák segí­tségével a Ferox könnyű kultivátor igen jó hatékonysággal képes kezelni a növényi maradványokat és gyomokat. Amennyiben a feltételek lehetővé teszik, a Ferox segí­ti a talaj száradását a vetés megkezdése előtt.

A Ferox alapfelszereltségként mellső CrossBoard simí­tóval van felszerelve.

A CrossBoard hatékonyan aprí­tja a nagyobb rögöket és egyengeti a talajfelszí­nt. A művelés intenzitása hidraulikus úton változtatható a traktorfülkéből.

A Ferox 50 mm-es kopóheggyel szerelt kapái 10-12 cm munkamélységben képesek dolgozni. A különböző művelési igényeknek megfelelően a munkagép 5 vagy 6 kapasorral szerelhető fel, valamint külön opciós kiegészí­tőként CrossBoard simí­tóval vagy pálcás hengerrel is. Az 5 kapasoros tí­pus 12, mí­g a 6 kapasoros 11 cm-es kapaosztással készül. Mérettől függően a szállí­tási szélessége 3,15-4,05 m közötti.

A Väderstad Ferox gyártása az év végén indul.

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook