Gépesítés

Technika

Virtuális határszemle 2. – Home Office a szántóföldi növénytermesztésben

A mai mezőgazdasági gépek számtalan információt gyűjtenek és tárolnak a munkájuk során, legyen az szállítás vagy területen végzett munka. Ezen adatok segítségünkre lehetnek a napi döntéshozatalban, logisztikai feladatok szervezésében, sőt meghatározó információval szolgálhatnak a gépberuházások tervezésében.

Létrehozva:

|

A következőkben azokat az alkalmazásokat ismerhetjük meg, melyek segítenek kiigazodni a John Deere mezőgazdasági gépekből érkező számtalan adat és információ között.

 

 

A kiindulópont a MyJohnDeere weboldal, amit könnyen elérhetünk a pgr.hu keresztül a John Deere ikonra kattintva. Itt megtalálható az összes  olyan John Deere alkalmazás, ami segít a gazdaság eszközeit a legnagyobb kihasználtsággal és költséghatékonyan üzemeltetni.

 

 

E lsőként a JDLink™ Dashboard alkalmazásról pár szóban. Ezen a felületen olyan részletes gépinformációk állnak rendelkezésre, hogy az, aki rutinosan olvassa a gépből érkező adatokat, képes megmondani melyik alkalmazott melyik géppel dolgozik anélkül, hogy előtte információja lett volna róla.

A  másik hasznos eszköz az Operations Center, amit szintén a pgr.hu érhetünk el, a John Deere ikonra kattintva. Ebben az alkalmazásban a gazdaság alap adatait tudjuk kezelni táblákra és gépekre bontva. Sok egyéb hasznos információ mellett hozzáférhetünk a gépek helyelőzményeihez, és másodpercre pontosan megtekinthetjük mikor és hol járnak a gazdaság eszközei.

A következő két alkalmazást az Operations Center bal felső sarkában található eszközök  ikonra kattintva találjuk.

 

 

gépelemző alkalmazásban elérhető a legtöbb olyan gépinformáció, ami a JDLink™ Dashboard-on is. Viszont itt lehetőség van arra, hogy az általunk megadott dátumtartományban, az általunk megadott gépen, tetszőlegesen kiválasztott adatokat elemezzünk. Így könnyedén összehasonlítható akár több gép is vagy könnyedén leszűrhető az általunk fontosnak ítélt információ.

 

 

Végül a John Deere karbantartáskezelő új szintre emeli az eszközök karbantartásának és javításának kezelését és összehangolását. Követhető a gépek karbantartási terve munkaórára és alkatrészre lebontva. Rögzíteni tudjuk a felhasználó vagy a márkakereskedő által elvégzett karbantartásokat, szervizeket. Ezzel egy komplett elektronikus naplót érhetünk el akár mobileszközön keresztül.

A fent említett alkalmazások használatával pontos képet kaphatunk a gazdaságunk eszközeinek állapotáról, leterheltségéről, anélkül, hogy kilépnénk az irodánk ajtaján.

Bővebb információkért tekintse meg a videónkat, látogassa meg honlapunkat, vagy keresse bizalommal a gépüzemeltetést támogató technikusainkat, illetve a PGR szaktanácsadókat a következő elérhetőségeken.

www.kite.hu

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook