profimagazin

Technika

Fedezze fel a Bosch Rexroth online tréningjeinek és technológiai bemutatóinak világát!

A 2020-as év mindannyiunk számára rengeteg új kihívást tartogat. Most minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bírnak az online, távolról elérhető eszközök. Használja ki Ön is a Bosch Rexroth elektronikus képzései és ingyenes, élő, online technológiai bemutatói által nyújtott lehetőségeket!

Létrehozva:

|

Bosch Rexroth TechTalk: ingyenes, élő online műszaki bemutatók

TechTalk bemutatóink keretében megismerkedhet a legújabb ipari trendekkel, a Bosch Rexroth technológiai újdonságaival, ráadásul felteheti kérdéseit az előadók számára, akik azonnal válaszolnak!

Ízelítő témáink közül:

CKD fogaskerékszivattyú

Tudjon meg többet a Rexroth CKD fogaskerékszivattyúkról, melyeket budapesti raktáron tartott minőségi alkatrészekből szerelünk össze és széles választékban érhetőek el!

Előadó: Szilasi Zsolt – értékesítőmérnök

Választható időpontok:
2020.05.08. 10:30 és 15:00

Regisztrálok!

Látogasson el a www.boschrexroth.hu/techtalk oldalra képzéseink folyamatosan frissülő listájáért.

Műszaki tudás a fotelből: Rexroth eLearning

A Bosch Rexroth online tudásportáljában, az eDrive & Control Academy segítségével a tantermi oktatás kötöttségei nélkül sajátíthatók el például a hidraulika, a mobil hidraulika, a villamos hajtás- és vezérléstechnika vagy az energiahatékonyság alapjai. Az eLearning egyik legnagyobb előnye a helytől és időtől független tanulás mellett, hogy a tanagyagot bármikor visszanézhetjük, és annyiszor megismételhetjük, ahány alkalommal szükségét látjuk. Az eLearning képzések egyéni és csoportos licenccel is igénybe vehetők. A licenc egy éves érvényességi ideje alatt a tananyag folyamatosan elérhető.

Ízelítő eLearning képzéseinkből

Link

A hidraulika alapjai

eHTG

A mobil hidraulika alapjai

eHTB

A villamos hajtástechnika alapjai

eEATG

A villamos vezérléstechnika alapjai

eESTG

A pneumatika alapjai

ePTG

A lineáris mozgatástechnika alapjai

eLTG

Az energiahatékonyság alapjai

e4EE

 

A Bosch Rexroth online tudásportálján eLearningek, webalapú tréningek és eBookok is megtalálhatók. Tegyen szert valódi, tapasztalatokon alapuló technológiai ismeretekre hely és időbeli kötöttségek nélkül! eLearning képzéseinket június végéig 70 százalék kedvezménnyel rendelheti meg!

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook