Gépesítés

Technika

Nagy traktor üzletágát növeli a Kubota

A Kubota Corporation egy egyedi megállapodást kötött az észak-amerikai Buhler Industries Inc.-el, a Versatile traktorok gyártójával, annak érdekében, hogy bővítse traktorainak palettáját. 

Létrehozva:

|

A Kubota Corporation bejelentette, hogy a Buhler Industries Inc. gyártási és termelési tapasztalatait használja fel új mezőgazdasági traktor szériájának gyártásához – olvasható a vállalat közleményében.


Fotó: Profi Magazine

A Buhler jelentős tapasztalattal rendelkezik a nagy traktorok

  • tervezése,
  • gyártása és forgalmazása

terén Észak-Amerikában.

Ezért a Kubota úgy döntött, hogy ezt felhasználva ezt az irányt választja a fejlesztési idő javítása és a termékkövetelmények optimalizálása érdekében, hogy megfeleljen a helyi igényeknek.

Ez az új megállapodás lehetővé teszi, hogy a Kubota jelen legyen az észak-amerikai piacon.

A vállalat mérnöki szakértelmének köszönhetően az új traktorokat kizárólag a Kubota számára, testre szabottan tervezték a könnyű üzemeltetés és a hatékony működés érdekében. A traktorok gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában 2019 második felében indítják el a Buhler Winnipeg-i gyárában, követve a Kubota eddigi stratégiáját, hogy bekerüljön az észak-amerikai nagy traktorpiacra.

– Ez a megállapodás mindkét vállalat számára izgalmas

– magyarázta Grant Adolph, a Buhler Industries vezérigazgatója – A Versatile márka világszerte híres a

  • nagy teljesítményű,
  • megbízható és jól megépített

traktorokról. Mivel a Kubota Corporation bővíti jelenlétét a mezőgazdasági gépiparban, ezek a jellemzők a márka minőségi követelményeivel és alapvető értékeivel összhangban vannak.

További információk a Kubota-ról: www.kubota-global.net vagy www.kubota-eu.com.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook