Gépesítés

Technika

Az „Év gyára” lett 2020 Ausztriában a St.Valentini-i Case IH/Steyr traktorgyár

A felső ausztriai St.Valentin-ben működő, a CNH Industrial-hoz tartozó évi 10.000 db Case IH és Steyr traktorok kibocsájtó gyára kiérdemelte a „Hatékony Üzem” címet az „Év gyára” kategóriában, a magas szakmai kompetenciával rendelkező Fraunhofer Ausztria magazintól.

Létrehozva:

|

A gyárban 100 és 300 LE közötti motorteljesítményű Case IH és Steyr traktorok készülnek, amelyeknek a fejlesztése is itt folyik. A Fraunhofer Ausztria szaklap munkatársai tíz jelölt közül választották ki a St.Valentini traktorgyárat. A gyárban 1947 óta folyik traktorgyártás. Az elmúlt 73 év alatt, mintegy 600.000 traktor került ki a gyárból. A folyamatosan modernizált gyárban 170.180 m2-en folyik a termelés, 600 dolgozó állítja elő a traktorokat, amelyek 18 ország állampolgárai közül kerültek ki, de természetesen a legtöbben az anyaországból származnak.

A St.Valentini traktorgyár az elsőként szerezte meg korábban a CNHI üzemek közül a WCM minősítő szervezet „Ezüst fokozatát” is. A gyárban 24 Case IH és Steyr traktor széria 98 modelljét állítják elő 4877 modellvariációban. A gyártáshoz a komponensek egy része (motorok, tengelyek, sebességváltók stb.) a CNHI más gyáraiból érkeznek, a vezetőfülkéket helyben gyártják, a végszerelés és a végellenőrzések, ill. tesztelések az üzemben történnek. Az üzemben gyártott traktorok eljutnak a világ legtöbb országába.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook