Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

4x4

Technika

Professzionalizmus dupla csomagban: Az új kettős kaszaszerkezetű Cub Cadet XR5 modellek

Profi segítség a gyep ápolásában: legyen szó akár a szegélyvágásról, az egyenetlen vagy meredekebb terepen nyújtott kiváló teljesítményről, az időtakarékos öntisztító funkcióról vagy az egyszerű kezelésről és karbantartásról – az XR5 platformra épülő robotfűnyírók verhetetlen teljesítményt nyújtanak, ha a gyep ápolásáról van szó.

Az elmúlt évben az XR5 2000-es modellt többek között a német barkácsmagazinok – mint például a Heimwerker Praxis és a Technik zu Hause – tesztjei „nagyon jónak" értékelték. „Ez nagy siker számunkra, de itt nem álltunk meg, hanem az idei szezonra két új csúcsmodellel jelentkeztünk. Úgy látjuk, hogy a Cub Cadet a robotfűnyírók piacán is kijelölte a legmagasabb iparági mércét" – mondta Wolfgang Rill, az MTD Products AG független kiskereskedelmi részlegének németországi üzletágvezetője.


Fotó: Cub Cadet

Az XR5 3000 és XR5 4000 modellek jelentik a megoldást mindazok számára, akik robotfűnyírót keresnek 2000 m2-nél nagyobb pázsitjukhoz: mindkét új modell tökéletes kivitelezést, jelentős teljesítménynövekedést, intelligens kiegészítő funkciókat kínál, valamint kifejezetten egyszerű kezelést a telepítés és a karbantartás során.

 

Optimalizált teljesítmény – nagyobb erő és innovatív kettős kaszaszerkezet

Az új, kettős kaszaszerkezet két egymás melletti tárcsát jelent, amelyekben összesen nyolc eltolt penge található – ez a megoldás duplájára, 42 cm-re növeli a vágási szélességet a korábbi XR5-ös modellekéhez képest.

A 7,65 Ah-s (XR5 3000) vagy 10,2 Ah-s lítium-ion akkumulátorral (XR5 4000) működő fűnyírók akár 3000 m2 (XR5 3000) vagy 4000 m2 (XR5 4000) gyep lenyírására is képesek maximum 90 perces (XR5 3000) vagy 120 perces (XR5 4000) üzemidővel. Ezzel a lendülettel még a nagy kiterjedésű pázsitok lenyírásával is gyorsan végeznek.
A szénkefe nélküli motortechnológia azt jelenti, hogy az XR5 modellek különösen halkan dolgoznak (kevesebb, mint 64 dB zajszinttel), így az automatizált fűnyírás a nap bármely szakában lehetővé válik.

A szabadalmaztatott vágórendszer és a kiváló minőségű acél pengék kiemelkedően tiszta vágási felületet eredményeznek: az ingafüggesztésű kaszaszerkezetnek 20-100 mm között változtatható a vágási magassága, így tökéletes vágási eredményt ad még egyenetlen terepen is. A robotfűnyírók akár 45%-os lejtőkkel is megbirkóznak. A tökéletes vágási mintázatot az innovatív „fordulásbeállítási mód" teszi teljessé: minden XR5 modell automatikusan túlnyír a tengelytávon, simán és folyamatosan fordul meg, amikor eléri a pázsit szélét – így kiváló végeredményt biztosít anélkül, hogy a gyep szélét kézi utómunkával kellene kiigazítani.

 A fűnyírók „All-Terrain" kerekei is a minőségi vágást biztosítják: a terepgumik futófelülete maximális tapadást és manőverezhetőséget kínál. A kerekek speciális mintázata minimálisra csökkenti az érintkezési felületet a gyeppel, ez megvédi a fű gyökereit és megakadályozza a keréknyomok kialakulását.
A 360 fokos érzékelőnek köszönhetően pedig a robotfűnyírók minden irányban észlelik az akadályokat, és mindig ügyesen elkerülik azokat.

Az új XR5-ös modellek nem csak külsejükben tetszetősek, hanem kényelmi funkcióik miatt is, ilyen például az app-on keresztül történő egyszerű programozás vagy a kényelmes, 4,3 hüvelykes színes LCD érintőképernyő. Az intuitív „beállítás az első alkalommal" funkció a felhasználót lépésről lépésre végigvezeti az érintőképernyőn a telepítési folyamaton. Az alapvető beállításokon – többek között az időn és a dátumon – túl a funkció segít például alzónákat hozzáadni, végül pedig teszteli a lefektetett vezetékek helyzetét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően távol vannak a szélektől vagy az akadályoktól.

A robotfűnyíró időtakarékos: a kaszaszerkezet és az abroncsok öntisztító funkcióinak köszönhetően minimálisra csökken a karbantartási igény.

 

Garantált teljesítmény – a WarrantyExtensionPLUS segítségével

A garanciával kettős kiterjesztés is jár: A WarrantyExtensionPLUS révén minden XR5 modellre azonnali hatállyal további garancia érvényes.

Fotó: Cub Cadet

 

3+1 hosszabbítás

Az ExtendedWarrantyPLUS szolgáltatással a Cub Cadet most ingyenesen egy évvel meghosszabbítja a jótállás időtartamát minden XR5 modellre vonatkozóan. Hogyan működik? Nagyon egyszerű: aktiválja a WarrantyExtensionPLUS szolgáltatást legkésőbb a vásárlás dátumától számított 3 hónapon belül a termékregisztráció részeként, és élvezze a vásárlás dátumától számított 4 év garanciát.

 

Garantált PLUSZ

A Cub Cadet garancia fedezi a biztosított berendezés tervezési, anyag- vagy gyártási hibájából eredő károkat. A garanciális feltételeken túl a WarrantyExtensionPLUS további kockázatokra is kiterjed, mint például a lopás, valamint a vandalizmus miatt keletkezett károk, a garancia tárgyát képező készüléktől függően. A garancia meghosszabbítása a gyártói garancia lejártakor kezdődik. A garancia hatálya alá tartozó további megnevezett fedezett események – a PLUSZ – hatálya közvetlenül a regisztráció időpontjában, de legkorábban a vásárlás napján kezdődik. A WarrantyExtensionPLUS szolgáltatással kapcsolatos összes információ és a termékregisztrációhoz vezető link elérhető a következő címen:  https://affinitytechnology.willistowerswatson.com/salesv2/?sname=cub_cadet


Fotó: Cub Cadet

Cub Cadet®-ről

Cub Cadet, a Stanley Black & Decker márkája, 1961-ben alapították. A Cub Cadet a legjobb minőségű helyi és globális alkatrészek felhasználásával kertészeti elektromos és benzines berendezéseket fejleszt és gyárt. A kereskedők és kiskereskedők elkötelezett és kiterjedt hálózatán keresztül a Cub Cadet a nagy teljesítményű gépek és szolgáltatások teljes skáláját kínálja, amelyek a szakemberek és a kerttulajdonosok minden igényét kielégítik. Az ohiói Valley City-ben található Cub Cadet világszerte elismert a mérnöki tevékenysége, a tervezés és fejlesztés iránti elhivatottsága miatt. Termékei támogatják a vásárlókat, hogy a környezetükből a lehető legtöbbet legyenek képesek kihozni a Cub Cadet termékek használatával. Az Cub Cadet termékről további információért látogasson el a www.cubcadet.eu vagy a https://eu.cubcadet.com/hu/ oldalra.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés