Élelmiszergazdaság

Coop Rally – Co-op Star

Létrehozva:

|

 

A jászberényi központú Co-op Star Zrt. 1999. január 29-én alakult a Dél-Pest Megyei, az Északpesti és a Jászsági Áfész integrációjából. Az integráció azóta is folyamatos, mára 18 korábbi önálló cég üzlethálózatát egyesíti.

A társaság jelenleg 117 boltot üzemeltet, melyek közül 110 élelmiszer, 7 pedig iparcikk jelleggel működik 90 településen, ebből Budapest öt kerületében. A cég közel 1100 embernek ad munkát és ezzel családjaiknak megélhetést az ország különböző régióiban. 2004-ben a társaság által elindított törzsvásárlói pontgyűjtő rendszer mára országos szintűvé vált. Jelenleg 150 ezer törzsvásárlónk van.

A vásárlók megtartásához nem elég a versenyképes ár és kínálat, a vásárlási élményre és a környezet kialakítására is időt, energiát és pénzt kell áldozni. A boltok felújításainál a külső megjelenésben való megújulás mellett hangsúlyos az energia hatékony felhasználása, az üzletek kínálta kényelem és vásárlói komfort fokozása.

Az elmúlt időszakban több, a cég által üzemeltetett bolt is teljesen megújult, többek között Gyulán, Jászberényben, Farmoson, Jászfelsőszentgyörgyön, Recsken, Szeghalmon.

Fotó: Co-op Star

A várpalotai szupermarket 2011-es vásárlás útján került a Co-op Star Zrt. tulajdonába. A bolt a társaság egyik legnagyobb forgalmú üzlete a Dunántúli régióban, valamint a cég egyik legnagyobb alapterületű egysége.

Megközelíthetősége kedvező, jelentős városi út, de nem főútvonal mentén helyezkedik el. 2017-ben a bolt teljes felújítására sor került, azonban a fejlesztések azóta is folyamatosak. Az eladótér 553 m2-es, a raktár 250 m2-es lett, a polcok pedig 660 folyóméteren helyezkednek el.

A két hónapos beruházási idő alatt az épület egésze újult meg, és a bolti technológia is teljesen átalakult. Jelentős fejlesztési projekt valósult meg, amely közvetve hozzájárul a vásárlók magasabb színvonalú kiszolgálásához. Javult a dolgozók munkaeszközeinek színvonala, hozzájárulva ezzel a vevőelégedettség növeléséhez.

Beépítésre kerültek korszerű modern kasszák, energiatakarékos hűtőgépek és hűtőpultok. A bejárat közelebb került a parkolóhoz, a belső terekben pedig a tágasság érzetének keltése volt az elsődleges szempont.

Fotó: Co-op Star

Az épület vastag hőszigetelést és modern klimatizálási rendszert kapott. 2022-ben Szuper Plusz kategóriába került az üzlet. A Szuper Plusz egy prémium üzlettípus, melyet a kiemelkedő választék, a digitalizáció, a hatékony energiagazdálkodás, a technológia modernizációja, az automatizálás, és a modern vásárlói élmény biztosítása jellemez.

A boltkategória kínálatát kiváló, ellenőrzött, állandó minőségű, közel kilencven százalékban hazai gyártású és előállítású termékek jellemzik, amelyeket közvetlenül a gyártótól vásárolunk.

A prémium üzlettípus célja, hogy új értéket teremtsen a hazai kiskereskedelemben. A Co-op Star Zrt. 2020-ban indította el a cooponline.hu webáruházat közel 3.000 cikkelemmel. Mára ez a szám 10.000-re emelkedett.

A választékban a Coop boltokból jól ismert, saját márkás és gyártói brand tartós élelmiszer, kozmetika, háztartási vegyi áru, papíráru cikkek mellett helyet kapnak azok az öko tisztítószerek, táplálékkiegészítők, funkcionális és egészségtudatos élelmiszerek, natúrkozmetikumok, non-food termékek, illetve számos olyan kategória és termékvariáció, ami a mai kor vásárlóinak egyre inkább igénye és az offline boltok fizikai korlátai nem teszik lehetővé a forgalmazásukat.

Fotó: Co-op Star

A kiszállítás az ország bármely pontjára kérhető. A készleten lévő termékeket akár már a megrendelést követő munkanapon megkaphatják a vásárlók. Az online kereskedelem lehetőséget biztosít a hagyományos boltok értékesítésének és szolgáltatásainak modern kiegészítésére.

agrotrendhu/Co-op Star

Hirdetés

Fókuszban

Facebook