Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Fenntarthatóság

Innováció

The Royal Peterson and Control Union Group – 100 éve az ellenőrzés területén

Cégcsoportunk több, mint 100 éves múltra tekint vissza. A Peterson családnak köszönhetően 1920-ban kezdtük meg működésünket Hollandiában. Első ellenőrzéseink az ottani folyami, illetve belvízi csatornákon keresztül történő uszályos gabonaszállításokhoz kapcsolódtak, múltbeli alapjainkat a mezőgazdasági ellenőrzések jelentették. A kezdetek óta sok idő telt el, de fejlődésünk azóta is folyamatos és töretlen. Sikerült elérnünk, hogy a ’The Royal Peterson and Control Union Group’ mára a világ 10 legnagyobb független minőségellenőrző cége között legyen említve. Minőségi munkánk elismeréseként pedig elértük, hogy nevünkben hivatalosan is használhatjuk a királyi megnevezést.

Napjainkban a cégcsoportunk vezető szerepet tölt a független minőségellenőrzés, minőségbiztosítás, tanúsítás és analitikai szolgáltatások területén. Globális jelenlétünkkel, jól képzett szakembereinkkel, valamint akkreditált laboratóriumaink nemzetközi hálózatával a világ bármelyik pontján a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Control Union image film from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

A Control Union Hungária Kft.-t 2002-ben alapítottuk meg Magyarországon, és azóta is a ’The Royal Peterson and Control Union Group’ teljes jogú és önálló képviseleteként nyújtjuk szolgáltatásainkat mind hazai, mind pedig nemzetközi ügyfeleinknek. Szerves része vagyunk a cégcsoport nemzetközi hálózatának. Itthoni szolgáltatásaink 3 alapvető pillérre épülnek, beleértve a független áru-és terményellenőrzéseket, a független tanúsítási szolgáltatásokat, valamint akkreditált laboratóriumi tevékenységünket.  A három pillérnek köszönhetően egyéni igényekre szabott, komplex megoldásokat kínálunk megbízóinknak, de szolgáltatásaink külön-külön, egymástól függetlenül is igénybe vehetők.

Fontosnak tartjuk és elkötelezett hívei vagyunk a magas szakmai színvonalon végzett, minőségi, pártatlan és hiteles munkavégzésnek. Hogy ezt megfelelő módon tudjuk biztosítani kollégáink rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt, illetve az általunk nyújtott szolgáltatásaink is különböző független szakmai szervezetek felügyelik, tanúsítják vagy akkreditálják. Minőség és bizalom: ez a két szó jelenti számunkra azokat az alapvető értékeket, melyeket szolgáltatásaink végzése során szem előtt tartunk.

ELÉRHETőSÉGEINK:

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató
+36 30 981 7941
akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.
hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A
tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B
labhungary@controlunion.com

 

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés