Hírek

Agrármarketing-díj! 

 

Az AGROTREND Csoport részeként az Agrármarketing-díjunkat szeptemberben hirdettük meg, többen is jeleztétek, hogy szívesen részt vennétek még, év végi határidővel. Így hosszabbítottunk a nevezésen! December 15-ig várjuk a 2023-as tevékenységről szóló pályázatokat! 

Célunk, hogy felismerjük és díjazzuk a magyar agrárvilág kreatív szellemét, egyedülálló marketingkommunikációs tevékenységét.

Az agrárium is tele van olyan tehetséges szereplőkkel, akik képesek újítani, kreatívan gondolkodni és professzionálisan kommunikálni. Ezzel a díjjal évente elismerjük és jutalmazzuk azokat a projekteket, amelyek kiemelkednek az egyedülállóságukkal, látványosságukkal és sikerességükkel. Őket szeretnénk példaként állítani!

Kik nevezhetnek? 

Kistermelőket, kézműves termék készítőket és nagy cégeket is szívesen látunk. Természetesen külön kategóriában díjazzuk őket.

 Miért érdemes részt venni?

– Elismerés: A szakmai zsűri által kiválasztott projektek elnyerik az Agrármarketing-Díjat, amelyet az adott év kiemelkedő ötletei és megvalósításai alapján ítélünk oda.

– Nyilvánosság: A győztesek kiemelt médiafigyelmet kapnak, és bemutatjuk munkájukat a szélesebb közönség előtt.

– Hálózatépítés: Kapcsolatokat építhetsz az agrárvilág és a marketing szakembereivel, lehetőséged nyílik tapasztalatokat cserélni és együttműködni.

Mikor lesz az díjátadó? 

Az ünnepélyes díjátadó januárban lesz az Agromash-on!

 Hogyan lehet nevezni?

December 15-ig küldheted be a pályázatodat, minden olyan projektet szívesen látunk, amely kiemelkedik az egyediségével, látványosságával és sikerességével. További részleteket a weboldalunkon találsz!

Mivel lehet nevezni? 

Bármilyen marketingkommunikációs tevékenységgel, kampánnyal, amit 2023-ban hajtottatok végre és sikeresnek ítéltek. Nyitottak vagyunk mindenre, legyen ez egy termék bevezetése, egy imázs kampány, egy tartalommarketing, egy design megoldás, egy új vizuális megjelenés.

Kik bírálják el a pályázatokat? 

A weboldalon minden információt megtalálsz!

 

Csatlakozz hozzánk és mutasd meg a világnak, hogy a magyar agrárvilág is tele van kreativitással, innovációval és szakértelemmel! Nevezd be projektjeidet, és legyél részese az agrármarketing új korszakának!

Keressük az egyedi ötleteket és sikeres megvalósításokat!

 

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés