Hírek

JÖN! JÖN! JÖN!

Már nagyon készülünk az I. Pezsgő Beszélgetésre. Egy különleges élményre invitálunk, ahol nem csak az üvegek pukkanása, hanem az ízek és történetek is kibontakoznak majd.

Vajon melyik pezsgőt fogjuk kóstolni? Egy elegáns, klasszikus champagne-t vagy inkább egy izgalmas, különleges termelő kincsét?

De a pezsgő nem csak egy ital – ez egy életérzés. Ezt az életérzést kapcsoljuk most össze a mezőgazdaság semmihez nem fogható életérzésével, amit annyira szeretünk.

Beszélgetéseink során bemutatjuk azokat a szereplőket, akik a mezőgazdaságban új utakat nyitnak, és elgondolkodunk a jövő kihívásairól és lehetőségeiről.

Vár rád egy este, amely a finom gasztronómia és a mélyebb beszélgetések harmóniájával kényeztet. Készülj az AGROTREND I. Pezsgő beszélgetés izgalmas pillanataira.

Nézd meg, hogy milyen AGROTREND I. Pezsgő beszélgetés, és csatlakozz hozzánk akár személyesen a legközelebbi alkalommal, hogy együtt fedezzük fel a mezőgazdaság aktuális kérdéseinek gazdag palettáját egy pohár pezsgő kíséretében!

 

RÉSZLETEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés