profimagazin

Technika

Új kizárólagos CLAAS forgalmazó Törökországban

  Fotó: A CLAAS és az ASKO együttműködésének alkalmából a két cég prominensei találkozója (balról): GökhanBayramoglu (Értékesí­tési és Marketingigazgató, ASKO), StephanKlosterkamp (Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója, CLAAS), Ertan Pasa (az igazgatóta

Létrehozva:

|

 

Fotó:
A CLAAS és az ASKO együttműködésének alkalmából a két cég prominensei találkozója (balról): GökhanBayramoglu (Értékesí­tési és Marketingigazgató, ASKO), StephanKlosterkamp (Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója, CLAAS), Ertan Pasa (az igazgatótanács tagja, ASKO), Hüseyin Hamut (az igazgatótanács elnöke, ASKO), CarstenWolk (regionális export menedzser, CLAAS) és LeventKiroglu (az igazgatótanács tagja, ASKO).

Október elsejei hatállyal a CLAAS újraszervezi forgalmazói tevékenységeit Törökországban. A CLAAS gépek forgalmazásának és vevőszolgálati szolgáltatások alkatrész-, szerviz ellátásának lehetőségét a jövőben a török ASKO AgriculturalMachineryIndustry and Trade“ cégkapta meg.
Az ASKO az ismert családi vállalkozáshoz, a SANKO-csoporthoz tartozik, amely Törökországban sikeresen tevékenykedik különböző gazdasági területeken, többek között traktorok és épí­tőipari gépek gyártásával is foglalkozik.
Az ASKO a Törökországban már meglévő forgalmazói hálózatot bőví­ti tovább, leginkább azzal a céllal, hogy az egész országot lefedő alkatrész- és szervizszolgáltatást tudjon nyújtani. A gépkereskedés mellett az ASKO-val az ügyfélközpontú alkatrész- és szervizhálózatot kí­vánjuk erősí­teni. Természetesen az üzletkötők termékismeretét és az értékesí­tést is szeretnénk még professzionálisabbá tenni a végfelhasználók igényeinek megfelelő regionális központok kiépí­tésével. nyilatkozta StephanKlosterkamp, Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója.
A törökországi agrárszektor hatalmas jelentőségére tekintettel az ország nagy lehetőségeket kí­nál a CLAAS-nak. Az ASKO új, CLAAS kizárólagos forgalmazói minőségében először október 11-15. között, a BursaAgriculture mezőgazdasági kiállí­táson mutatkozik be.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook