profimagazin

Technika

Sikeres az Antonio Carraro

A speciáltraktorokat és transzportereket gyártó olaszországi Campodarsego székhellyel működő családi vállalkozás tavaly 83 millió euro árbevételre tett szert. Az árbevételének több mint 50%-a exportból származott, amelyhez a franciaországi, az ibériai félsziget országok, tö

Létrehozva:

|

A speciáltraktorokat és transzportereket gyártó olaszországi Campodarsego székhellyel működő családi vállalkozás tavaly 83 millió euro árbevételre tett szert. Az árbevételének több mint 50%-a exportból származott, amelyhez a franciaországi, az ibériai félsziget országok, török, iráni, dél-amerikai, kanadai, az USA-beli és kí­nai eladások járultak hozzá legnagyobb mértékben. A 2017-es évre tavalyhoz képest 30%-kal nagyobb szerződésállománnyal rendelkeznek, amely az árbevételük jelentős növelését teszi lehetővé az idén.

Financiálisan erősödtek a Milleuno Imaco Group tőkenöveléses befektetései révén, amely további tőkenövelést is kilátásba helyezett. Ezekkel meg van a fedezete a gyártás növelésének és a piacon további bőví­tésének is. Bőví­tik és modernizálják a gyártósorokat, megerősí­tik a személyi állományt nem csak gyártásban, hanem az értékesí­tési hálózatban is, valamint nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártás közi minőségellenőrzésre, a traktoraik végellenőrzésére is.

Hirdetés

Fókuszban

Facebook