profimagazin

Technika

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor!

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor! A kistraktor a szüretelőkocsi vontatásában, sorközkaszálásban és talajmarózásban segí­ti majd új tulajdonosát. Március végén zárult a Profi magazin előfizetői nyereményjátéka! A közj

Létrehozva:

|

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor!

A kistraktor a szüretelőkocsi vontatásában, sorközkaszálásban és talajmarózásban segí­ti majd új tulajdonosát.

Március végén zárult a Profi magazin előfizetői nyereményjátéka! A közjegyző előtt megtartott nyereménysorsoláson Kujbusz Richárdnak kedvezett a szerencse, í­gy ő lett a Speed-ex Kft. által felajánlott Jinma 164Y kistraktor tulajdonosa! A játékban azok vettek részt, akik egy évre előfizettek a Profi magazinra.

 

A képen Hamvas Atanáz és Mátrai Zoltán, az Agrotrend csoport ügyvezetői Aszódi Jánossal az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.


Kujbusz Richárd az Agárdi Aratrum Kft. ügyvezetőjeként a Velencei-tó déli partján gazdálkodik, fő tevékenységük a borszőlőtermesztés. Jelenleg 95 hektár szőlőterülettel rendelkeznek, melynek nagy része Agárdon és Seregélyesen található. Ezen felül van egy móri és több kisebb nadapi parcellájuk is, valamint egy 5,2 hektár öntözött almaültetvényük.

– Fontos, hogy jó minőségű borszőlőt tudjunk termelni, melyet borászatoknak értékesí­tünk. Területeinken egy előre kidolgozott éves terv alapján gazdálkodunk, mely során törekszünk a hatékonyság maximalizására – mondta a nyertes.

Az ültetvények gondozása során a fenntarthatóság kiemelkedő jelentőségű szempont, ez a tápanyag-utánpótlásban is teret kap.

– Terveink szerint a kistraktort szüretelőkocsi-vontatásra, sorközkaszálásra és talajmarózásra fogjuk használni – jegyezte meg Kujbusz Richárd, aki a Jinma márkával 2018 elején, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n ismerkedett meg alaposabban. – Nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk az új gépet, amellyel hasznos munkákat tudunk elvégezni majd gazdaságunkban – tette hozzá.

Gratulálunk a nyertesnek!

agrotrend.hu / Profi magazin

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook