profimagazin

Technika

Megjelent a Profi magazin legfrissebb száma!

Gépesí­tés nélkül szinte elképzelhetetlen a fejlődés, gépválaszték pedig ezúttal is van bőven: teszteltük a Deutz-Fahr 7250TTV és a McCormick X6.4 traktorokat, bemutatjuk a zöld rögtörő óriást, vagyis a Kerner X4-480 íśh szántóföldi kultivátort, a minőség irán

Létrehozva:

|

Gépesí­tés nélkül szinte elképzelhetetlen a fejlődés, gépválaszték pedig ezúttal is van bőven: teszteltük a Deutz-Fahr 7250TTV és a McCormick X6.4 traktorokat, bemutatjuk a zöld rögtörő óriást, vagyis a Kerner X4-480 íśh szántóföldi kultivátort, a minőség iránti elkötelezettségről Petróczki Gábort, a Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Ízelí­tő a tartalomból:

Tartósteszt: 

Deutz-Fahr 7250TTV – Megérkezett a Deutz-Fahr 7250TTV (174 kW / 236 LE) hosszú távú tesztje. Ismerje meg közel három év - több mint 2600 óra – tapasztalatát a mindennapi gyakorlatban.

Gyakorlati teszt:

Kerner X4-480 íśh – Mivel a Kerner a szántóföldi kultivátorok összehasonlí­tásakor még nem fejezte be az X4-esét, a 4,60 m széles féligfelfüggesztett kultivátornak meg kellett mutatnia, mit tud.

Vezeték nélküli többfunkciós készülékek – Négy gyártó akkumulátoros kisgépeit hasonlí­tottuk össze a gyakorlatban csavarozáshoz, fúráshoz, csiszoláshoz és vágáshoz.

Kverneland 2500 B i-Plough függesztett eke – A 2500 B i-Plough éppen annyira kiválóan végzi a munkáját, mint ahogy azt már megszoktuk a Kverneland cég gyártmányaitól. A konstruktőrök azonban mégis meghódí­tottak új területeket, ilyen például az ISOBUS-használat és a függesztett eke szállí­tási megoldása.

Interjú:

A Start Agro a minőség iránti elkötelezettséget jelenti – Petróczki Gábort, a mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozó Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Miért kell - vagy nem kell – szemenként vetni a búzát? – Szász Zoltán, a Horsch magyarországi termékmenedzsere adott interjút a Profi magazinnak .

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook