profimagazin

Technika

MaterMacc Unica PVI sorközművelő akciós áron!

A tavaszi mezőgazdasági szezon egyik legfontosabb kelléke a mechanikai gyomirtásban a sorközművelő kultivátor, és különösen előnyös, ha a munkagép a tápanyagpótlást is meg tudja oldani egy menetben. Magyarországon még mindig igen elterjedt a hatsoros vetőgépek használata,

Létrehozva:

|

A tavaszi mezőgazdasági szezon egyik legfontosabb kelléke a mechanikai gyomirtásban a sorközművelő kultivátor, és különösen előnyös, ha a munkagép a tápanyagpótlást is meg tudja oldani egy menetben.

Magyarországon még mindig igen elterjedt a hatsoros vetőgépek használata, amelyhez a későbbiekben természetesen hatsoros kultivátort érdemes használni. Az Agroázis erre a célra MaterMacc Unica PVI sorközművelő kultivátorokat ajánl, amely 1000 literes, rozsdamentes műtrágyatartállyal kombinált. Utóbbi kiemelten hasznos, ugyanis a növény számára az egész vegetációs időszak során fontos a megfelelő tápanyagellátás. A gyorsan lebomló nitrogént í­gy célszerű többször, kisebb adagban kijuttatni, ami ezzel a géppel egy menetben megoldható, csökkentve a talajtaposást, illetve a gázolaj-felhasználást.

A sorközművelőn 5 rugós kapát találunk kocsinként, soronként mélységállí­tó kerékkel, amely most az Agroázisnál vásárolt gépeken csapágyazott kivitelű, szemben az alapkivitellel, ahol a kerekek perselyezettek és rövidebb élettartamúak.

A sorközművelő kultivátor vonóerő igénye 80-100 lóerő, í­gy a leggyakoribb MTZ traktorokkal is használható.

Opcióként rendelhető a MaterMacc Unica PVI-hez tárcsa és- sorvédő lemezgarnitúra is.

A szezon előtt az Agroázis akciósan, raktárról biztosí­tja a munkagépet 2.600.000 Ft + áfa áron, a vevő telephelyére szállí­tva.

Agroázis Kft.

(X)

Hirdetés

Fókuszban

Facebook