Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Egyelőre hibrid kiállításra készül a DLG az „Agritechnica 2021” kapcsán

A DLG által már korábban meghirdetett hannoveri „Agritechnica 2021” Nemzetközi Mezőgépészeti Kiállítás tervezett időpontja 2021. november 14-20. A kiállítók jelentkezését 2021. február 21-ig várták a rendezők.

A 2021. évi Agritechnica szlogenje a „Green Efficiency – inspired by solutions” – a zöld teljesítmények – megoldásokra ösztönöznek. Ez a szlogen kiállítás a rendezőire is vonatkozik. A DLG hibrid kiállítási koncepcióval készül, amely a Covid 19 vírus helyzettől függően alakulhat majd. Az Agritechnica Digital egy online kiállítási koncepciót takar, ahol a kiállítók digitális programokkal mutatkoznának be az interneten keresztül. Ehhez digital platformokat, oktató anyagokat, ill. sajtótájékoztató mintákat bocsájt a rendező a kiállítók részére – írja a Profi Magazin.

Ezt a megoldást arra az esetre tartogatják a szervezők, ha a vírushelyzet és az azzal kapcsolatos korlátozások nem teszik lehetővé a kiállítás fizikai megvalósítását. A másik készülő koncepció egy higiéniailag biztonságos (Safe-Busines) kiállítás megrendezésének terveit tartalmazza majd, amely meghatározza a kiállítási standok felépítését, felszerelését, és elrendezését, a látogatók számának és a beléptetések, valamint a pavilonokban, ill. a standokon történő mozgásának szabályozását és korlátozását, naponként és napszakonként. A látogatókat mindenképpen hőmérséklet-ellenőrzéseknek vetnék alá, de az is elképzelhető, hogy Covid 19 Oltási Útlevelet kérnének tőlük.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés