Gépesítés

Technika

Deutz-Fahr: Az új értékesítési menedzser bővíteni akarja a kereskedőhálózatot

Thomas Roth lett a Deutz-Fahr vállalat új értékesítési és marketing vezetője. Azonnal bejelentette a kereskedőhálózat bővítését és új marketing intézkedéseket.

Létrehozva:

|

A Same Deutz-Fahr Deutschland GmbH, amely a bajorországi Lauingenben található, most új munkatárssal töltött be egy kulcspozíciót: Az Augsburgból származó Thomas Roth (51) április 1-jétől értékesítési és marketingvezető, Matthias Augenstein vezérigazgató közvetlen beosztottja – írja a topagrar.com.

fotó: SDF

A vállalati információk szerint Thomas Roth rengeteg tapasztalattal rendelkezik, amely a több mint 20 évnyi tevékenységéből ered a vezető nemzetközi iparvállalatoknál. Roth 15 évig az augsburgi WashTec AG, a világ egyik vezető járműmosó rendszerek szállítójának felelős marketing menedzsere volt. Legutóbb Roth több mint öt évig volt felelős a szerszámgépekkel foglalkozó Trumpf Werkzeugmaschinen GmbH + Co. KG vállalat marketingjéért Ditzingenben (Baden-Württemberg). A cég éves forgalma az előző évben közel 2,4 milliárd euró volt.

Roth szándékában áll a Deutz-Fahr németországi kereskedőhálózat következetes bővítése, és a kiskereskedelmet szeretné erősíteni számos értékesítés-orientált marketing intézkedéssel.

"Nagyon sok a mozgás a piacon, és biztos vagyok benne, hogy a következő néhány hónapban tovább erősíthetjük jó piaci helyzetünket" – mondta Roth.

Deutz-Fahr: A termelés újraindul

A Deutz-Fahr további információi szerint a Lauingeni gyár április 27-e óta újraindította a termelést. A termelési területen mind a 313 alkalmazott visszatért a rövidített munkaidőből a normál munkaidőre.

"A csapat örül annak, hogy végre újraindul a munka" – mondta Matthias Augenstein, a Same Deutz-Fahr Deutschland GmbH vezérigazgatója.

Az SDF összesen 533 embert foglalkoztat Lauingen telephelyén.

agrotrend.hu / topagrar.com

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook