Több mint 120 étteremben és élőhalárusító helyen tartott kiemelt ellenőrzést az őszi-téli időszakban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata. Az akció során 17 esetben,...
A helyi termékek felhasználását tekintve a magánháztartások mellett jelentős felvevőpiacot képviselnek a vendéglátók és közétkeztetők, melyek tevékenysége és kínálata széles palettán mozog.
A helyi termékek felhasználását tekintve a magánháztartások mellett jelentős felvevőpiacot képviselnek a vendéglátók és közétkeztetők, melyek tevékenysége és kínálata széles palettán mozog.
A per- és polifluorozott alkil vegyületek egyre nagyobb kihívást jelentenek az élelmiszer-biztonság és a környezetvédelem szempontjából egyaránt. A ruháktól a kézkrémeken és a csomagolásokon át egészen...
Bizonyos alapanyagokból érdemes nagyobb mennyiséget is tartani otthon.
A magyar kormány a vidék gazdaságának megerősítésén dolgozik, amelynek egyik legfontosabb pillére a mezőgazdaság, az élelmiszertermelés és az ehhez kapcsolódó gazdasági ágazatok - mondta az Agrárminisztérium...
„A hazai az igazi” a szlogenje a Magyar Termék Nonprofit Kft. 2022. évi kampánysorozatának. Célja, hogy a hazai eredetű, ellenőrzött, megbízható termékekről szóló üzenetet eljuttassa a...
2022. január 19-én lejárt a türelmi idő az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások címkén való feltüntethetőségével kapcsolatban.
Erős vidék nélkül nincs erős gazdaság, ezt támogatja a kormányzat egyik legsikeresebb programja, a Modern városok program (MVP), amelynek keretében mintegy 4000 milliárd forint fejlesztés valósul...
Pontosították a pályázati felhívást.