A közfoglalkoztatásban három programelem működik évek óta jó színvonalon, igyekeznek egymásra építkezve értéket teremteni, és azt meg is mutatni másoknak. Szép eredménnyel szerepeltek a csanádapácaiak eddig...
A Magyarországon forgalmazott ásványvizek, üdítők és sörök piacát igyekszik rendezni a kizárólagossági szerződések tilalmát célzó törvényjavaslat, amelyet Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke nyújtott be a parlamentnek....
A személyre szabott táplálkozás olyan egyéni igényekre támaszkodó megoldás, amely segít az optimális egészségügyi állapot fenntartásában. Azonban megvalósulásához az élelmiszerüzletek és az ellátási lánc teljes újragondolása...
A nyár közeledtével kezdenek megjelenni a gyümölcsös ízek. Az italok egyre színesebbé és ízletesebbé válnak, amelyeket a fogyasztók előszeretettel osztanak meg ismerőseikkel (pl. Instagram).
Július 15-étől a nem előrecsomagolt gyümölcsöknél és zöldségeknél kötelező lesz feltüntetni a boltokban, milyen országból származnak – derül ki Nagy István agrárminiszter rendeletéből, amely a legutóbbi...
A Cargill tudatosságot vizsgáló globális felméréséből kiderül, hogy a fogyasztók előszeretettel kísérik figyelemmel az élelmiszerek zsiradéktartalmát.
A magyarországi tejpiacon viszonylag stabilak maradtak az ár- és piaci viszonyok a koronavírus alatt, de azért, hogy ez így is maradjon, etikai ajánlást adott ki a...
Idén is meghirdette kenyérversenyét a Magyar Pékszövetség, melynek első zsűrizése tegnap délután zajlott. Két kategóriában, Szent István-napi kenyér és az Innovatív kenyér címért versenyeznek a magyar...
Az ország határain belül működő élelmiszer-előállítókra, vagyis a biztonságos hazai termelésre még nagyobb szükség van a koronavírus utáni világban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség)...
Egy uniós felmérése szerint a legtöbb fogyasztó nyitott a fenntarthatóbb módon előállított táplálék iránt, de akadályokkal is találkoznak. Az új fehérjeforrások közül a növényi alapúak szóba...