Élelmiszergazdaság

Ismert márkák – 100 év tudása

Létrehozva:

|

 

A Master Good, mint hazánk legnagyobb baromfifeldolgozója, büszke rá, hogy cégcsoportjának 2020 óta Magyarország húskészítmény piacát meghatározó vállalata, a Sága is tagja. A Master Good mögött álló teljes vertikális integráció a biztosíték a Ságában arra, hogy magas minőségű szakmai munka mellett, GMO mentes csirke alapanyagok felhasználásával, megbízható és minőségi termékek előállítása történjen. A Master Good cégcsoport célkitűzése, hogy a magyar húskészítménypiacot – a Sága értékeivel – magas minőségű, innovatív termékekkel újítsa meg.  

A sárvári székhelyű Sága Foods Zrt. erős márkáival, megbízható, minőségi termékeivel, széles portfóliójával és munkatársai évtizedes tapasztalatával Magyarország egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalata.

Kiemelkedő piaci sikereket mondhat magáénak mind a főtt, mind a panírozott termékek kategóriájában, mivel működését arra alapozza, hogy jól ismeri és rugalmasan kiszolgálja a fogyasztói és a kereskedelmi igényeket. A vállalat elkötelezett a minőségi húskészítmények gyártása és a fogyasztók korrekt tájékoztatása mellett. Partnerei számára megbízható́, tervezhető és kölcsönös előnyökön alapuló együttműködést biztosít.

A Sága Foods Zrt. több mint 100 éves múltjával, Sárvár legrégibb munkáltatójának számít. Jelenleg 250 fős létszámmal, két üzemegységben biztosít munkalehetőséget a sárvári és környékbeli lakosoknak, kizárólag saját állományú foglalkoztatásban. Az üzemek 1, 2, illetve 3 műszakos munkarendben gyártanak a hét 5 napján.

Munkáltatóként nagy büszkesége, hogy dolgozói lojálisak (sokan több tízéve dolgoznak a vállalatnál). Tulajdonosi küldetés, hogy minden Ságás dolgozó fontosnak, megbecsültnek érezze magát. A cég nemcsak hosszú távú anyagi biztonságot, hanem folyamatos fejlődési lehetőséget is biztosít munkavállalóinak.

A Master Good – Sága olyan népszerű termékek gyártója, mint FÜSTLI, ami igazi sikertörténetnek számít, hiszen a piaci megjelenése óta az egyik legkedveltebb márka Magyarországon. Idén negyedévszázados évfordulót ünnepelt. A Füstli 25 éves lett, amit egy nagy kampány és egy megújult csomagolás tett még emlékezetesebbé. Idén jött el az idő arra, hogy a Master Good márka a csomagoláson még hangsúlyosabban megjelenjen így most már egy új, kombinált Master Good – Sága logót láthatnak a vásárlók.

A SELYEMSONKA is már több mint 25 éves. Bevezetésekor egyedülállónak számított a különleges ízvilágának és az egyedi megjelenésének köszönhetően. A pulykahúsból készült, vékonyra szeletelt eredeti Selyemsonka kellemesen telt ízét a finom fűszerezés és a magas minőségű pulykacombhús együttesen adják.

A Master Good – Sága kimagasló szakértelemmel rendelkezik a párizsi szegmensben, hisz FÜSTLIZER párizsi termékei emblematikus szereplői a csemegepultnak. 2020 óta nem csak GMO mentes csirke alapanyagból, hanem sertéshúsból is készülnek párizsi termékek.

A Master Good – Sága számára fontos a felnövekvő generáció. A FINI MINI almárka termékei a 2-8 éves gyermekek ízprofiljára lettek fejlesztve. Az általuk kedvelt termékeket kínálják számukra. A Fini Mini márka termékeinek megújítása jelenleg folyamatban van. Hamarosan egy új márkanévvel és egy új csomagolással kerülnek a boltok polcaira.

A LIFE termékek magas minőséget képviselő tovább feldolgozott húskészítmények (virslik és sonka). Az egészségtudatosan táplálkozók a Master Good – Sága ernyőmárka alatt, a LIFE almárka alá besorolva megtalálják azokat a húskészítményeket melyek kiválóan beilleszthetők napi étrendjükbe. A termékek gyártása során felhasznált csirke hús, GMO mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. A LIFE termékek fehérjében gazdagok, zsírszegények, színezékmentesek, nátrium glutamátot és egyéb ízfokozót sem tartalmaznak, tartósítószermentesek, laktózmentesek, szójamentesek és gluténmentesek egyaránt.

A Master Good – Sága kínálatában 2022-től VEGÁN termékek is megtalálhatóak. A jelenlegi piaci igényekre és a tudatos fogyasztási trendekre alapozva került kifejlesztésre a VEGÁN portfólió. A VEGÁN termékek kiváló lehetőséget nyújtanak a változatos táplálkozás, a húsmentes napok ideális megvalósítására.

A fagyasztott kínálatban megtalálható a Vegán nuggets, Vegán panírozott csíkok és Vegán Gouda ízesítésű snack tallér, melyek kellemes és finom fűszerezése, hússzerű textúrája, könnyen és gyorsan elkészíthetősége mind a vásárlók kényelmét és fogyasztók ízélményét szolgálják.

A Master Good – Sága egyre bővülő kínálatába újabb növényi alapú termékek kerültek bevezetésre.
2023 év elejétől. A Vegán porfólió kiegészült főtt készítményekkel, mint például a pikáns ízesítésű Vegán grill, továbbá két szeletelt termékekkel, a Grillezett zöldségekkel és Füst ízesítésű Vegán szelettel.

 

A Master Good- Sága a HACCP és a tanúsított BRC és IFS élelmiszerbiztonsági rendszerek alkalmazásával garantálja a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot. A Sága 2023-ban immáron tizenegyedik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat, amely nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek a mindennapi választásukhoz. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a Sága Foods Zrt. tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka ismertségét, a vállalat értékét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját. A díjat odaítélő bizottság elismert szakemberekből áll, és döntésükkel tanúsítják a Sága eddigi sikerességét. Piackutatási adatok és vevői visszajelzések alapján a Sága márka fogyasztói megítélése évek óta rendkívül magas. A pozitív visszajelzések egyértelműen visszaigazolják, hogy a márka termékei kedveltek a fogyasztók körében.

Master Good és a Coop hagyományosan jó kapcsolatot ápol egymással a kezdetektől, ami a Sága megvásárlásával tovább erősödött. Számukra nem volt kérdés, hogy magyar családi tulajdonban lévő cégcsoportként a legnagyobb magyar láncra stratégia partnerként tekintenek. Ennek megfelelően a napi operatív együttműködésüket folyamatosan fejlesztik a közös sikerek elérése érdekében.

Az együttműködésük keretein belül a legnagyobb boltszámmal rendelkező COOP hálózat támogatásával az új a Master Good- Sága új termékeit és termékinnovációit rövid időn belül tudják a fogyasztók számára elérhetővé tenni. Erre talán a legjobb példa a Vegán, vagy a Life almárkák. A Master Good – Sága márkatermékek mellett a Coop saját márka fejlesztésében is sikeres az együttműködés, ennek keretén belül tavasszal elindult a Coop Minden Nap Csirkemell sonka.

A Master Good- Sága Kifejezetten nagyra értékeli a COOP erőfeszítéseit, hogy nem csak a nagyobb településekre fókuszál, hanem továbbra is biztosítja a kistelepüléseken élők számára napi fogyasztási cikkekhez és a Master Good – Sága termékekhez való hozzáférését.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook