Hírek

Már igényelhető a tenyészkoca állatjóléti támogatás kifizetése

A tenyészkoca állatjóléti támogatás I. tárgynegyedéves kifizetését azon ügyfelek igényelhetik, akik rendelkeznek a 2015/2016-os támogatási évre vonatkozó támogatási kérelmet jóváhagyó határozattal.

Az I. tárgynegyedévre vonatkozó kifizetési kérelmet a tenyészkoca állatjóléti támogatás igénybevételének feltételeiről szóló 7/2015. (III. 11.) FM rendelet alapján 2015. július 1. és 31. között kell benyújtani, a 37/2015. (III. 13.) számú MVH Közlemény szerinti nyomtatványokon a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz az előírt mellékletek csatolásával együtt.

A vonatkozó 37/2015. (III. 13.) számú MVH Közlemény, és a kitöltést elősegítő Segédlet elérhető a www.mvh.gov.hu weboldalról (Támogatások Nemzeti támogatások Egyéb nemzeti támogatások Tenyészkoca állatjóléti támogatás elérési útvonalon).

Az intézkedés célja, vissza nem térítendő támogatás nyújtása az előírásokon túlmutató, jobb tartási körülmények biztosításához a tenyészkoca, illetve a tenyésztésbe fogott süldő tartása során. A tárgynegyedéves jogos igények kifizetésére összesen 2,155 milliárd forint áll rendelkezésre.

Forrás: MVH

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés