Hírek

Átadták a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elismeréseket

Az idén a BÁNFFI & BÁNFF Kft., a MIRELITE MIRSA Zrt., a Pápai Hús 1913 Kft., a Szatmári Konzervgyár Kft. és a TUTTI Élelmiszeripari Kft. kapta a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjat – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) csütörtökön.

A szakminiszter 2006 óta minden évben öt vállalkozásnak adja át a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjat a minőségi munkavégzés iránt elkötelezett vállalkozásoknak.

    
A VM tájékoztatása szerint a díjátadó ünnepségen Kardeván Endre, az élelmiszerlánc-felügyeletért és agárigazgatásért felelős államtitkár kiemelte: mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy azok a vállalkozások, amelyek nem fejlesztik szakmai felkészültségüket, termékeiket, szolgáltatásaikat és tevékenységüket, a piaci versenyből kiszorulnak.


    
Az államtitkár szólt arról is, hogy az agrár
gazdaság szereplőinek segítését szolgálják azok a javaslatok, amelyek alkalmasak az élelmiszer-feldolgozást sújtó legsürgetőbb tennivalók és feladatok megfogalmazására, az élelmiszeripar versenyképességének helyreállítására. A tervezett kormányzati intézkedések a magyar élelmiszeripar versenyképességének helyreállítását célozzák – tájékoztatott a VM.

Forrás: MTI

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés