Hírek

Szeretne egy Case Quadtrac-ot? Aukció lesz, licitáljon!

Ismét elérkezett az idő: november 18-ás és 19-én rendezik meg Meppenben Európa legnagyobb mezőgazdasági gépaukcióját. Mintegy 2.000 gép vesz részt a Ritchie Bros aukcióján, köztük egy Case Quadtrac is.

November 18-án, szerdán, és november 19-én, csütörtökön a Ritchie Bros Aukciósház újabb árverést szervez Meppenben. Minden megtalálható lesz, amitől a mezőgazdasági gépek iránt érdeklődők szíve gyorsabban kezd dobogni: traktorok, kombájnok, teleszkópos rakodók, szecskázók; de építőipari gépek, pl. homlokrakodók, mini kotrógépek is megtalálhatók lesznek az árverésen. Meppenben mintegy 2.000 új és használt gép közül lehet majd választani.

Az árverésen nincsen kikiáltási ár, ez azt jelenti, hogy egy kis szerencsével nagyon kedvező áron is sikerülhet egy-egy gépre „lecsapni”. Minden gépet eladnak az árverés napján, ártól függetlenül, a legtöbbet kínáló személynek.

Ajánlat tehető: személyesen a helyszínen, interneten, meghatalmazás útján. Az árverésen a világ minden részéből részt vehetnek ajánlattevők a helyszínen vagy online.

Az árverés helyszíne nemcsak a potenciális vásárlók előtt áll nyitva. November 16-tól Matthias Ressel, a Ritchie Bros értékesítési menedzserének (Regional Sales Manager Nord) nyilatkozata alapján az érdeklődők számára is lehetőséget kínálnak, hogy képet alkossanak a modern mezőgazdasági gépekről.

Lehetőség van arra is, hogy a gépeket „egy kicsit beindítsák”, és ellenőrizzék a működésüket. A dokumentumokba is bele lehet tekinteni. Az árverés tetőpontja ezúttal egy vételre kínált Case Quadtrac lesz.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés