Élelmiszergazdaság

Megjelent a Profi magazin legújabb száma

Bemutatjuk a Profi nyereményjátékunk győztesét, Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója szerint a fejlesztéseké lesz a kulcsszerep a mezőgazdaságban; megmérkőzik egymással Dávid és Góliát.

Ízelítő a tartalomból:

Traktorteszt

Fendt 1050 Vario – A mérce: A 380 kW/517 LE teljesítményű Fendt 1050 Vario jelenleg a legerősebb vontató. Nagyon izgatottak voltunk az első tesztelésen. Vajon mi lesz a DLG tesztközpont méréseinek eredménye?

Gyakorlati teszt

John Deere T560i: Az új T-szériával a John Deere fel akarja pezsdíteni a szalmarázó-bálás kombájnok piacát. Hogy milyen sikerrel, erről olvashat a T560i részletes gyakorlati tesztjében.

McHale Pro Glide F3100 és R3100: Az írek új, kettős fűkasza kombinációja, amelyet az utolsó fűszezonban teszteltünk. Nagyon elégedettek voltunk a „debütálással”.

Gazdavélemény

"Csak jó gépekkel éri meg dolgozni” – vallja Merész Sándor, aki már a következő Kubota gép vásárlását tervezi.

Interjú

"A múltra alapozunk, de a jövőt építjük" – Szabó Levente a KITE ikonikus vezetői után került a cég vezérigazgatói posztjára.

Befejező munkák

A nyár mutatja meg a különbséget – A friss levegő áramlása az istállóban nagyban befolyásolja az állatok jó közérzetét. De mekkora a különbség számokban kifejezve például egy szigetelt és egy szigeteletlen padlástér-szellőztetés között?

A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek itt: http://profimagazin.hu/elofizetes/

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés