Hírek

Akciós hathengeres, 140 LE-s Massey Ferguson 7714 S!

6.6 literes erőforrás, egyszerű sebességváltó, hosszú tengelytáv és kimagasló felszereltség most fapados áron!

Létrehozva:

|

A Massey Ferguson 7700-as széria az egyik legsikeresebb MF traktorcsalád a hazai piacon. Most – az importőr Austro Diesel GmbH. támogatásával – rendkívül magas felszereltségű traktorok érhetők el akciós áron az MF 7714 S Dyna-4 típusból. A modell felszereltségénél az importőr kifejezetten a magyar gazdálkodói igényeket vette figyelembe!


fotó: Massey Fergusson

Az alábbi felszereltséget tartalmazzák az akciós MF 7714 S erőgépek:

 • 140 LE-s nagy hengerűrtartalmú,  6.6 l-es hathengeres prémium motor. Egy univerzális szántóföldi traktorban általában az erőforrás az, ami elsőre szóba jön. Az MF 7714 S esetében az egyik legerősebb érv az AGCO POWER  motor. Rendkívül kiforrott konstrukció, több mint 10 éve ez a gyártmány található a nagy Massey Fergusonokban. Az étvágya „legendásan” csekély, az ereje pedig már 1.500 f/p-ről rendelkezésre áll. Az állandóan rendelkezésre álló 140 LE mellett meggyőző, 687 Nm forgatónyomaték érhető el az akciós típusokban. Az EPM motorvezérlésnek köszönhetően állandó +25 LE többlet teljesítmény áll rendelkezésre a száznegyven lóerő fölött,  amikor szükség van rá.
 • Kategória első tengelytáv. A tengelyek közti hossz alapvetően határozza meg a traktor képességeit, illetve azt, hogy a motor erejéből mennyi „ér le” a talajra. Az MF 7714 S egy 200 LE-s traktor tengelytávját kínálja (2.880 mm), ezáltal egyedi erőt garantál a 140 LE-s szegmensben. Így pedig a traktornak nemcsak a megjelenése robusztus, de a teljesítménye is.
 • Egyszerűen kezelhető Dyna-4 sebességváltó automata funkcióval. A hajtómű összes fokozata és főcsoportja terhelés alatt kapcsolható. Sőt! Az AutoDrive rendszerrel gyakorlatilag automata váltót kapunk közúton: a váltókarhoz nem is kell nyúlnunk, a rendszer magától kapcsol az előre beállított értékek között. Szántóföldön sem szükséges lábbal kuplungolnunk, itt a főcsoportokon belül vált automatikusan az AutoDrive. Ez rendkívül kényelmes és hatékony kezelést tesz lehetővé anélkül, hogy bonyolult elektronikai megoldásokat használna a gyártó. A Dyna-4 hajtóműveket már több mint egy évtizede építik egybe az AGCO POWER motorokkal, így a technika rendkívül megbízható.


fotó: Massey Fergusson

 • Több mint 6.5 tonnás önsúly. Szántóföldi munkák esetén fontos a tömeg. Az MF 7714 S megadja, amire szükség van a kategóriában.                        
 • Az akciós modellekhez alapfelszereltségben jár a nagy teljesítményű 110 l/perces CCLS zárt központú hidraulika szivattyú, amelyhez akár 4 pár hidraulika szelep is társítható. Ezzel garantáltan minden munkagépet képes a traktor gyorsan mozgatni, soha nem kell tartani az olaj melegedéséből adódó lassuló funkciókra vagy az emelőképesség hiányára.
 • A Panorama fülkének független tesztek a alapján az egyik leghalkabb a zajszintje. A prémium légrugós ülés és a klíma a felszereltség részei, a tágas fülke és az ergonomikus kezelőszerv kiosztás pedig minden MF alap tulajdonsága. Olyan kényelmet és kezelést garantálnak, amivel egyszerűbb és kevésbé fárasztó a napi munka.
 • Rugózott mellsőhíd. A kifejezetten az MF 7700 S szériára kialakított prémium hídrugó nemcsak a kényelmet fokozza, de a biztonságot is növeli. Közúton nagy sebességnél biztosan az úton tartja a traktort, nem „pattog el” egyik tengely sem.
 • Az Év Traktora 2019-ben! Az MF 7714 S traktor nagytestvére 190 LE teljesítménnyel nyerte el az idei SIMA kiállításon kategóriájában a neves elismerést! A szakértő zsűri a hatékony hajtásláncot (motor és váltó kettőse), és az egyszerű kezelést díjazta.


fotó: Massey Fergusson

Az MF 7714 S fontosabb felszereltségei összefoglalva:

 • 6.6 l-es hathengeres AGCO POWER motor
 • Dyna-4 sebességváltó AutoDrive automata funkcióval
 • CCLS 110 l/perces zárt központos, nagy teljesítményű hidraulika szivattyú
 • QuadLink rugózott mellsőhíd – gondozásmentes kivitel
 • Rugózott fülke, légrugós ülés, kartámasszal. Klímaberendezés.
 • 550 kg frontsúly + 60 kg vonószemes pótsúly
 • Légfék berendezés

BEÉRKEZÉS: MÁR KÉSZLETEN!

Részletekért érdeklődjön központi számunkon (0630-530-5565, 0630-613-0122) vagy helyi Massey Ferguson kereskedőjénél.

* a képek extra felszereltséget is tartalmaznak!

Massey Ferguson S széria bemutató videó: 4 széria 95-től egészen 405 LE teljesítményig:

További információkért látogassanak el a Massey Ferguson oldalára!

(x)

Hirdetés

Fókuszban

Facebook