Hírek

Üzenet az OMÉK után! – 1.rész

Azoknak, akik nem tudtak részt venni, azoknak, akik ott voltak, de azoknak is, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogy a 75. OMÉK kiállítói mit szeretnének közölni az olvasókkal! FIGYELEM! Kiemelt ajánlatok és fontos információk következnek!

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari kiállítás, Magyarország legnagyobb, legrégebbi, és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2011. szeptember 28-október 2. között rendezték meg a 75. OMÉK-ot Budapesten, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Az esemény szervezője az Agrármarketing Centrum (AMC) volt.

A több mint 85.000 látogató számára többszáz kiállító nyújtott érdekes és hasznos információkat, melyekből összeállítottunk egy kis ízelítőt.

Ezúton szeretnénk megköszönni kiállító társainknak, hogy közreműködésükkel létrejöhetett ez az oldal!


 

ACE Bt. – www.acebt.hu ACE Bt.

Évszázados  hagyományokat  elevenített  fel  az ACE BT (Associated Consulting Engineers Betéti Társaság) két évtizeddel ezelőtt, amikoris a hagyományos külterjes állattartásra és a magyar szürke fajtára esett a választása a csatárpusztai telephelyének beüzemelésekor.

Környezetkimélő legelőgazdálkodás, szürkemarhák szabadtartása és tenyésztése vált azóta a társasság fő tevékenységévé. Tenyészetünk az ország egyik legnagyobbika. Egyedülálló a csatárpusztai bikapark. Genetikai kutatás és sikeres keresztezési konstrukciók jövőbemutató.


 

Magtár Kft. – www.magtarkft.hu Magtár Szolnok

A szolnoki MAGTÁR KFT. mezőgazdasági gépek kereskedelmével, importálásával, üzembe helyezésével, teljes körű szervizelésével, illetve alkatrész ellátással foglalkozik, immár 23 éve. Célunk, hogy minden egyes forgalmazott termékkategóriában a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani partnereink számára.

Kereskedő kollégáink állnak rendelkezésére, hogy megtalálják a fejlesztési céljainak legmegfelelőbb megoldást! Gyors és szakszerű szerviz- és alkatrész szolgáltatásunkkal igyekszünk a meghibásodás miatt keletkezett állóidőt minimalizálni. Raktárunkban megtalálhatóak a leggyakrabban szükséges alkatrészek, de rendelés esetén is akár egy napon belül a partnereink telephelyére szállítjuk és beszereljük a szükséges alkatrészt.

MASSEY FERGUSON traktorok 370 LE teljesítményig. MASSEY FERGUSON ACTIVA, BETA, CEREA kombájnok.
BAUER RAINSTAR, LINEÁR, CENTERLINEÁR, MULTISTAR, MONOSTAR öntözőgépek, konzolok, szivattyúk, öntözőcsövek, szórófejek. Hígtrágya kezelés gépei, szeparátorok, búvármotoros keverők, szivattyúk, tartálykocsik. FAN BRU alomregeneráló rendszerek.
KRONE kaszák, rendképzők, rendterítők, körbálázók, kockabálázók, önjáró silózók, önjáró kaszák.
DAMMANN önjáró permetezőgépek akár 1,9 m-es hasmagassággal, RAU függesztett és vontatott permetezők.
KVERNELAND, VOGEL-NOOT, FRANQUET talajművelő eszközök (ekék, tárcsás boronák, tarlóhántó gruberek, lezáróhengerek, lazítók, magágykészítők).
KVERNELAND-ACCORD gabona­vetőgépek, vetőkombinátorok, szemenkénti vetőgépek, aprómag vetőgép közepes és nagygazdaságok számára.
ROPA és HOLMER önjáró cukorrépa rendfelszedő-tisztító gépek, kombájnok.
BRANTNER pótkocsik minden célra és méretben.
JCB teleszkópos rakodógépek a növénytermesztés  és állattenyésztés számára.
TEBBE szervestrágya szórók.


 

Phylazonit Kft.www.phylazonit.hu Phylazonit

A mostanában esedékes kukorica és napraforgó tarlót kezelje Phylazonit baktériumtrágyával, segítségével a szármaradványok két hónapon belül értékes tápanyaggá alakulnak át. Az őszi búza vetéséhez is célszerű a készítmény használata, 10-15 liter Phylazonit jobb csírázást, gyökeresedést és télállóságot biztosít a talajbaktériumok által előállított tápanyag és növekedésserkentő hormonok révén.


 

Fertilia Kft. – www.fertilia.hu Fertilia

A Fertilia Kft. a tápanyag-gazdálkodás hazai szakértőjeként egyedi igényekre szabott műtrágyát kínál.
Regisztráljon licit oldalunkon és jusson a piaci árnál akár lényegesen olcsóbban saját gyártású Gramix NPK műtrágyánk valamelyikéhez! www.mutragyalicit.hu


 

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.  – hungary.pioneer.com Pioneer Hi-Bred

Az idei OMÉK keretében sok gazdálkodó kereste fel a Pioneer standját az újdonságok iránt érdeklődve.  Mivel ők ismernek minket és tudják, hogy Pioneernál mindig keressük a választ a kihívásokra, és ennek fényében olyan új hibrideket igyekszünk ajánlani a termelőknek melyek valamilyen szempontból, egyes tulajdonságuknál fogva többet nyújtanak mint az elődeik. A P9578 esetében ez a többlet tulajdonság pénzügyi oldalról mutatkozik meg, hiszen a leggazdaságosabban termeszthető hibrid az ajánlatunkban!

Miért a leggazdaságosabban termeszthető hibrid?

Mert nagy termőképessége mellé, gyors vízleadás és korai érés társul.

Ez a hibrid termés-szemnedvesség arányában egyedül álló, hiszen nagy termőképességéhez gyors vízleadás és koraiság társul, ezt jól bizonyítja 2008-2009 évi MgszH regisztrációs kísérletei.


 

Kal-System Kft. – www.kalsystem.hu Kal-System Kft.

Takarmány daráló- keverő rendszerek, siló rendszerek, szárító, granuláló, extrudáló berendezések, takarmány szállító berendezések széles választékával várjuk kedves érdeklődőinket. Az aktuális akciónk megtekintéséhez, kérjük látogasson el honlapunkra.

Kal-System Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Telefon: +36-79-428-138
Fax: +36-79-428-138
Mobiltelefon: +36-30-206-4680, +36-30-537-2144


 

Agromatic Automatizálási Kft. – www.agromatic.hu Agromatic Automatizálási Kft.

A precíziós mezőgazdálkodás szókapcsolat sokakat megfélemlíthet, elbizonytalaníthat.

Hogyan kezdjek neki? Hogyan működik? Ki fog segíteni?

Az általunk forgalmazott termékekkel nem kell gondolkozni, mert nem számít, hogy milyen színű a traktora, nem számít, hogy milyen eszközök megvásárlásával kezd. Lehet az első lépés egy hozamtérképező vagy sorvezető, esetleg már magasabb szinten állhat. Minden eszközünk képes az együttműködésre, hogy Ön ne tévedhessen a választásnál, bárhonnan is indul el. A mi eszközeinkkel az Önök partnerei lehetünk a gazdaságosabb földművelésben.


 

Árpád-Agrár Zrt. – www.arpad.hu Árpád-Agrár Zrt.

Árpád-Agrár Zrt. –  zöldséghajtatás, palántanevelés, szántóföldi növénytermesztés, tejelő szarvasmarha-tartás, takarmánygyártás
  
Csongrádbor Kft. – borászat, szőlőfelvásárlás
  
Árpád Biokontroll 2003 Kft. – biológia növényvédelem
  
Rónasági Gasztro Sütőipari Kft. – sütőipar

Csongrádbor Árpád Biokontroll Rónasági Gasztro Sütőipari Kft.

 


 

Agrárállások – www.agrarallasok.hu

MEGFELELő EMBERT A MEGFELELő HELYRE!

Az Agrárállások.hu-val, az Agrotrend.hu állásportáljának segítségével az agrárértelmiségre, a mezőgazdaságban, illetve a feldolgozó- és élelmiszeriparban dolgozókra koncentrálva könnyedén megtalálhatja azt a munkavállalót, legyen akár diplomás, szakképzett, vagy időszakos munkaerőre szüksége, akit valóban keres.

Agrárállások kiemelt ajánlata


 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés