Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Újabb árcsökkenés a magyar kutakon

Február 10-től tovább mérséklődik a gázolaj nagykereskedelmi ára. A benzin nagykereskedelmi ára változatlan marad a hétvége előtt.

Fotó: Index

A mai napon nagyot zuhantak a hazai üzemanyagárak a kutakon, nagykereskedelmi szinten a benzin esetében bruttó 10 forint, míg a gázolaj tekintetében bruttó 25 forint volt a változás mértéke. Utóbbi a hét második felétől még olcsóbbá válhat, a holtankoljak.net szerint péntektől az alábbi átlagárakra számíthatnak az autósok a kutakon:

  • 95-ös benzin: 615 Ft/liter
  • Gázolaj: 640 Ft/liter

Jó hír az autósoknak

Január végén a Magyar Közlönyben megjelent a rendelet, amely szerint a kormány duplájára emeli a munkába járás kedvezményes költségtérítését. Ez a lépés több százezer munkavállalónak jelent anyagi támogatást.

Korábban Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az Indexnek nyilatkozva elmondta, hogy a gazdaságfejlesztési miniszter javaslatára a duplájára, azaz 30 forintra fog nőni a munkába járás kedvezményes költségtérítése. Mivel a szankciók miatt az üzemanyagárstopot fel kellett oldanunk, a munkába járás költségei is megemelkedtek.

agrotrend.hu / Index 

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés