Hírek

„Nem csak a győzelem, a birtoklátogatások és a zsűrizés is óriási élmény”

2017-ben első alkalommal kerestük Magyarország legszebb birtokát, a verseny fődíját végül a több körös szavazást követően a Kecskemét és Lajosmizse között gazdálkodó Somodi Ferenc vehette át.

Létrehozva:

|

– Minden napomat meghatározó élmény volt ez a tavalyi győzelem, nagyon sok jó visszajelzést kaptam, és nagyon sok pozitív hozadéka volt – összegez Somodi Ferenc, aki immár a Magyarország Legszebb Birtoka 2018 díj zsűritagja is.


Mátrai Zoltán főszervező és Somodi Ferenc az idei birtoklátogatások egyik állomásán – fotó: agrotrend.hu

– Az új jelöltek végiglátogatása óriási élmény volt, szebbnél szebb, modernebbnél modernebb gazdaságok vannak, amelyeket látva még jobban értékelem a tavalyi elsőségemet – fogalmaz a gazdálkodó.

Jakab István, a díj fővédnöke szerint egy birtok nemcsak tulajdon, kötelezettség is a közösség felé, felelősség a jövőért, a környezetünkért, szemléletformáló és hatása van az ott élők mindennapjaira.


A Magyarország Legszebb Birtoka díj nyertese és kategóriagyőztesei 2017-ben – fotó: agrotrend.hu

A megmérettetés kezdeményezői Az Év Agrárembere kitüntető díj szervezői, akik fontosnak tartják, hogy a magyar mezőgazdaság agrárszakmai teljesítményét elismerő Az Év Agrárembere kitüntető díj mellett olyan elismerést is létrehozzanak, amely a szakmai, a minőségi szempontok mellett az esztétikát is figyelembe veszi.  

Magyarország Legszebb Birtoka díj 2018-ban is egy nagyszabású gálaesttel zárul, amely során – a verseny utolsó fordulójaként – a zsűri titkos szavazással megválasztja a kategóriagyőztesek közül azt a birtokot, amely idén Magyarország legszebb birtoka lesz.

Kövessenek minket a Magyarország Legszebb Birtoka Facebook-oldalán élőben szombaton 17 órától!

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook