Kertészet

Tordason kerül megrendezésre az őszibarack szakmai nap

Létrehozva:

|

Az idei évben a súlyos időjárási anomáliák ellenére is szeretnénk a fajspecifikus gyümölcsös rendezvények megtartását tovább erősíteni annak érdekében, hogy a tisztelt gyümölcsös gazdatársadalom számára gyakorlatorientáltan, az éppen aktuális témának és helyzetnek megfelelő információkat tudjuk rendelkezésre bocsátani.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztelettel meghív minden szíves érdeklődőt a 2023.09.05-én Tordason megrendezésre kerülő „Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben” szakmai rendezvényre és az azt követő kertlátogatásra. Az őszibarack gyümölcsfaj idei állapotának szakmai megvitatására a témában elismert, jeles szakembereket kértünk fel előadóként, hogy közösen vitassuk meg az őszibaracktermesztés aktuális helyzetét.

Forrás: pixabay.com

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely az ITT található meghívóban feltüntetett  regisztrációs linkre kattintva tehető meg.

agrotrend.hu / NAK

Hirdetés

Fókuszban

Facebook