Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kertészet

Kézműves Kiválóságok Díj 2023, ahol Magyarország legfinomabb értékei versengenek

 

A Kézműves Kiválóságok Díjra való nevezés izgalmas időszaka következik! Magyarország legelismertebb kézműves termelői készülnek bemutatni kreativitásukat és hagyományőrző szakértelmüket a 2023-as év kiemelkedő gasztronómiai eseményén. A díjra való jelentkezésre szeptember 15-ig van lehetőség, míg a minták beérkezésének határideje szeptember 25.

A Kézműves Kiválóságok Díja nem csupán elismerés a tehetséges kézműveseknek, hanem egy egész országot átölelő gasztronómiai ünnep is, ahol a legízletesebb szörpök, gyümölcslevek, lekvárok és mézek versengenek a legmagasabb elismerésért. A verseny nem csak a kóstolásról szól, hanem az alkotás szeretetéről és a hagyományok tiszteletéről is.

A zsűri válogat: a nevezett termékek szigorú zsűri bírálata garantálja a legjobb minőséget és az autentikus ízeket.

A zsűri tagjai a legkiválóbb szakemberek, akik a legapróbb részletekig átgondolt döntéseiket érzékszervi minősítés és küllemi jellemzők alapján hozzák meg.

Az eredményhirdetés izgalma azonban még várat magára. A győztesek a festői szépségű TulipGarden Balaton helyszínén, Szőlősgyörökön vehetik át megérdemelt díjaikat egy későbbi meghirdetett időpontban.

Az ünnepélyes keretek között megrendezésre kerülő eseményen a nyertesek bemutatkozási lehetőséget kapnak, hogy személyesen is megismertessék termékeiket a nagyközönséggel.

A kategóriák, ahol a kiválóságért versenyeznek:

  • Magyarország Szörpje 2023 I.-II.-III. helyezett
  • Magyarország Gyümölcsleve 2023 I.-II.-III. helyezett
  • Magyarország Lekvárja 2023 I.-II.-III. helyezett
  • Magyarország Méze 2023 I.-II.-III. helyezett

Legyen szó hagyományos családi receptekről vagy új, kreatív ízvariációkról, a Kézműves Kiválóságok Díja a tehetségnek és a szenvedélynek állít emléket.

Fotók: kezmuveskivalosagok.hu

Ne hagyja ki a lehetőséget! Ha Ön is részt kíván venni ebben a kulináris kalandban, nevezze be termékeit szeptember 15-ig, és biztosítsa helyét a Kézműves Kiválóságok Díja versenyében! Egyedülálló alkalom, hogy megmutassa, mit rejt a hagyományok és az alkotás szeretete.

Nem marad más hátra, mint várni az izgalmas eredményhirdetés pillanatára, ahol kiderül, melyek a legkiválóbb kézműves alkotások, és melyik termék érdemli ki a közönség és a szakértő zsűri elismerését.

Bővebb információ és jelentkezés: www.kezmuveskivalosagok.hu

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés