Minden élelmiszeripari terméknek megvan a helye és szerepe a termékkínálatban. Az élelmiszergyártók felelőssége a megfelelő tájékoztatás, a kereskedelemé a kihelyezés szabályainak betartása – mindemellett a fogyasztónak...
Kiemelt fontosságú, hogy az érdeklődők, a termelők és a vásárlók is találjanak egy olyan fórumot, ahol megismerhetik egymást, ahol kapcsolatok születhetnek REL témában – ez a...
Naponta több, mint másfél millió ember vesz részt a közétkeztetésben, melynek kiemelt célja, hogy biztonságos és egészséges étrendet biztosítson az érintettekének – jelentette ki dr....
A nemzetközi és hazai fenntarthatósági törekvések, az innovatív megoldások előretörése és a változó fogyasztói szokások egyaránt felhívták a figyelmet a növényi alapú élelmiszerekre. “Ennek nem...
A rövid ellátási lánc (REL) szolgálja a társadalmi-, gazdasági-, és környezeti fenntarthatóságot, ezért egyre hangsúlyosabb a hazai és az Európai Unió politikájában is- jelentette ki dr....
A világ legnagyobb élelmiszer- és italipari szakvásárát, az Anuga-t, 2023. október 7. és 11. között rendezték meg Kölnben. A 200 országból érkező mintegy 140.000 látogatóval és...
Az egészséges táplálkozás, az egészséges étrend kialakítása elengedhetetlen. Ehhez tudatos vásárlókra és egyértelmű jelölésekre van szükség az élelmiszereken – jelentette ki dr. Felkai Beáta Olga,...