profimagazin

Technika

Ne veszí­tsen területet!

Rézsűzúzó gépek az AGROWOLF Kft.-től.

Létrehozva:

|

A mezőgazdasági és a mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó területek (földszélek, mezőgazdasági utak, csatornák) hatékony tisztítása és karbantartása az elmúlt években egyre inkább előtérbe került. Ezen területek növényzetének kordában tartása természetesen nem csupán esztétikai kérdés, hiszen a területre benövő ágak, cserjék nehezítik a területek művelését, károsíthatják a gépeket és bizonyos mérték felett akár jelentős területcsökkenést is okozhatnak.

Az AGROWOLF Kft már több mint 10 éve kínálja gépeit mezőgazdasági, erdészeti vagy kommunális területek tisztítására és karbantartására. Cégünk kizárólagos magyarországi képviselője az olasz FRONTONI és a finn ELHO gyártóknak. A két cég kínálatában találnak alkalmas gépet a közepes vagy nagy területen gazdálkodók és a területkarbantartást professzionálisan végzők is.

A gépek értékesítését viszonteladó partnereink segítségével végezzük.

FRONTONI RÉZSí›ZÚZÓK

A FRONTONI széles választékban kínálja oldalra kihelyezhető és szögben billenthető zúzóit. Ezek a gépek akkor jelenthetnek jó választást, ha a területek zúzása a traktor oldalán megoldható, illetve ha nagyobb szélességben szeretne függőlegesen vagy 0-90° közötti szögben zúzni. A gyártó 15-100 LE közötti traktorokhoz fejleszti gépeit, eltérő vágásszélességekkel, kihelyezhetőséggel, alkalmi vagy professzionális felhasználásra. A gépek rendelhetők kalapácskéses vagy „Y”-késes rotorokkal, felhasználási igénytől függően.

ELHO RÉZSí›ZÚZÓK

Az ELHO nagy kihelyezhetőségű rézsűzúzóit skandináviai felhasználási körülményekre tervezték, ezért ezek az erős és megbízható gépek kiválóan alkalmasak a legkeményebb cserjék és bozótok zúzására is. A nagy kihelyezési tartomány (4,2m; 4,6m) és a széles zúzófej (2,1 m; 2,4 m) rendkívül nagy mozgási szabadságot biztosítanak a gép használatakor, így a nehezebben megközelíthető területek karbantartása is biztonságosan végezhető. A kalapácskésekkel szerelt zúzófej akár 10 – 12 cm-es ármérőjű fák aprítását is lehetővé teszi. A gépek hidraulikus ütközésbiztosítással szereltek. A rotor szerelhető „Y”-késekkel is.

ELHO LÁNCOS RÉZSí›ZÚZÓK

A nagy hatékonyságú láncos zúzógépek erdei utak és csatornák, útszélek, földszélek tisztítására, karbantartására használhatóak. Az ELHO láncos zúzógépei különösen alkalmasak köves területek tisztítására, ahol a zúzalék mérete nem különösen fontos tényező.

A Tornado 450 és 560 típusok 1,6 m széles zúzófejjel szereltek, a zúzófej kihelyezhetősége 4,4 m vagy 5,5 m. A fej billentési szöge -45 és + 90 fok között állítható. A láncok hőkezelt acélból készülnek, 13 mm-es vastagsággal. A zúzófej burkolata acél profilokkal erősített (HARDOX). A láncok hajtása szöghajtóművel történik, az elsődlegesen hajtó kardán nyomatékhatárolós biztosítással ellátott.

Ez az egyszerű és erős hajtásrendszer könnyen karbantartható és minimális szervizigényű.

A Tornado L zúzófej rendelhető önállóan is, ekkor rakodók, árokásók, stb. gémszerkezetére csatlakoztatható. Hajtása hidromotoros hajtás, olajigénye 120 liter/perc.

KAROS RÉZSí›ZÚZÓK

FRONTONI

A Frontoni cég hidraulikus hárompont-függesztésű karos rézsűzúzói út menti árkok, rézsűk növényzetének zúzására, karbantartására alkalmas berendezések. A Gyártó teljes szárzúzógép kínálatát abban a szellemben tervezte és tervezi, hogy minőségben és kialakításban a lehető legalkalmasabbak legyenek a lágy- és fásszárúak zúzására. Az apró részletekre is kiterjedő, a vágási feladatra való optimalizált kialakítás, a kiváló minőségű alapanyagok és részegységek felhasználása garanciái a kényelmes munkavégzésnek és a bizonyított tartósságnak.

A Frontoni cég szárzúzógép választéka mind a professzionális mind az alkalmi felhasználóknak tökéletes választási lehetőséget nyújt, bármilyen felhasználási területen.

Ezek a gépek felszerelhetőek bármely olyan erőgépre, amelyen rendelkezésre áll a megfelelő terhelhetőségű hátsó hárompont-függesztő berendezés és tömege, nyomtávolsága a gémszerkezet oldalra kinyújtását lehetővé teszi.

A FRONTONI 1,75- 10,5 m kihelyezési távolságok között, 80, 100, 120 cm vágószélességű zúzófejekkel kínálja gépeit.

A nagyobb gépek( 6 m kihelyezhetőség fölött) rendelhetők 90 LE teljesítményű, dugattyús szivattyús, vagy ikerszivattyús hidraulikus rendszerrel, profi felhasználóknak.

A FRONTONI karos zúzói alapkivitelben bowdenes vezérlésűek, de rendelhetők elektronikus joystick vezérléssel is.

Zúzás, metszés, ároktisztítás, útpadkák karbantartása, a Frontoni cserélhető munkaeszközei megoldást jelentenek mindezen munkák elvégzésénél. Kompakt, helytakarékos és kiváló vágási minőség a Frontoni vágó-adaptereinek fő jellemzői. A különféle tárcsás vagy késes síkfalmetszők csatlakoztatásának lehetősége valóban nagyon sokoldalúan használhatóvá teszi ezeket a gépeket.

 ELHO TPM 520

Az ELHO, a TPM 520 Pro  karos zúzóit professzionális felhasználóknak fejlesztette.

Kiváló választás azoknak akik ezt a munkát szolgáltatásszerűen, egész nap végzik, pl.: közutak széleit karbantartóknak, vízügyi vállalatoknak gátak tisztításához, erdei vagy mezőgazdasági utak tisztításához.

A TPM széria gémjei  kalapácskéses zúzófejjel (2,1 m munkaszélességgel) rendelhetők. A zúzófejek kihelyezhetősége 5,2 m.

A zúzófejek alkalmasak fűfélékkel és fás szárú növényekkel – szívós bozótok és cserjések – benőtt területek tisztítására is a zúzható átmérő max 8-12 cm. Védőkorlátok, kerítések mögötti területek tisztítása, benyúló ágak eltávolítása akár 4-6 m-es magasságban szintén könnyen megoldható.

A zúzófejek meghajtása mechanikusan, nagy erőátvitelre képes ékszíjakkal történik. A zúzófejek nagy szögtartományban állíthatók, a karok hidraulikusan, a traktor hidraulikájával működtethetők.

FRONTONI GECKO

A FRONTONI legújabb fejlesztésű, rádió-távirányítású, önjáró zúzógépe kiváló választás lehet a traktorral vagy egyéb erőgéppel nem, vagy nagyon nehezen megközelíthető helyek hatékony és biztonságos zúzására.

A gép 25,5 LE-s dízel motorral szerelt, max. haladási sebessége 4,5 km/óra. A maximális emelkedő szög 70%, a zúzófej munkaszélessége 120 cm. A 60 liter/perc teljesítményű, dugattyús hidraulikus rendszerrel a zúzható átmérő max. 6 cm.

A vezérlés hatósugara 100 m, így a gép vezérlését mindig biztonságos távolságból végezheti.

 

KÉSEK SZÁRZÚZÓKHOZ

Az Agrowolf Kft a rézsűzúzó gépek mellett egyaránt forgalmazója a BPT és MUZZI olasz kovácsüzemek termékeinek. A két gyártó kínálatában több száz típusú, az Európában leginkább használt szárzúzó gépekhez alkalmazható kovácsolt acél „Y” és kalapácskés megtalálható.

A gépekről és alkatrészekről az alábbi elérhetőségeken kaphat tájékoztatást:

www.rezsuzuzok.hu

 

AGROWOLF Kft.

5000, Szolnok, Thököly út 90.

Tel.: 56/420-564

        30/998-7772  Wolf Gábor  – FRONTONI gépek

        20/333-3444  Wolf Miklós – ELHO gépek

email: agrowolf@invitel.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook