profimagazin

Technika

IMANTS: Az ásásé a jövő! – videó

  Rengeteg időt és pénzt spórolhatnak azok, akik hajlandók újragondolni a mai technikák ismeretében a talajmunkák menetét és képesek megszabadulni a már berögzült munkafolyamatoktól. Az IMANTS ásógépeivel egy menetben végezhető el a talaj előkészí­tés, a talajelmun

Létrehozva:

|

 

Rengeteg időt és pénzt spórolhatnak azok, akik hajlandók újragondolni a mai technikák ismeretében a talajmunkák menetét és képesek megszabadulni a már berögzült munkafolyamatoktól.

Az IMANTS ásógépeivel egy menetben végezhető el a talaj előkészí­tés, a talajelmunkálás, a magágy készí­tés és akár a vetés vagy ültetés is. Mindez erősen szármaradványos területen is lehetséges, ráadásul jóval kisebb lóerő igénnyel, mégis nagyobb területteljesí­tménnyel. Mindeközben az erőgép kisebb igénybevételnek van kitéve, nincs Slip vagyis kerékcsúszás, í­gy kisebb a vonóerő igény is. További előnye, hogy vizes, sáros talajon is alkalmazható, amikor az ekékkel már nem lehet dolgozni.

Az IMANTS kí­nálatában jelenleg elérhető 12 féle ásógép több mint 30 változatából ön is kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. A munkaszélesség 120-450 cm, a munkamélység 15-135 cm közötti.

Ez a gép akció közben is megtekinthető lesz a NAK Szántóföldi napokon, május 31-június 1-jén, Mezőfalván.

További információ: www.auditker.hu

Hirdetés

Fókuszban

Facebook