profimagazin

Technika

Centenáriumi SIMA – képriport Párizsból

Százéves fennállását ünnepli a SIMA kiállítás, az az európai jelentőségű és méretű mezőgazdasági seregszemle, amelyre idén november 6. és 10. között kerül sor Párizsban. Szerkesztőségünk is a helyszínen van, s képekben próbáljuk meg bemutatni a kiállítást.

Létrehozva:

|

A kiállítás a hatékony és fenntartható mezőgazdasági megoldásokat és technológiákat hivatott bemutatni, s a centenárium alkalmából új tematikákkal, megújult tartalommal, hangsúlyos innovációs fókusszal várta az érdeklődőket.

 

Fotó: Hamvas Atanáz

 

Idén a vásáron 4 tematikus területet lehetett megtekinteni. Az első a Start-up Falu, mely a fiatal vállalkozások számára nyújt bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget. Hangsúlyos része az expónak a Mezőgazdasági robotikai falu, ahol 15 mezőgazdasági robotgyártó mutatja be működés közben a legújabb fejlesztéseit. Az „RDV Tech&Bio by SIMA” idén először kerül megrendezésre a francia agrárkamarák szövetségével közösen, ahol számos vállalat mutatja be fejlesztéseit.

 

 

A SIMA TALENT célja pedig, hogy elősegítse a mezőgazdaságban elérhető különböző képzések és szakmák népszerűsítését. A négy tematikus területen túlmenően idén is megrendezésre kerül a jövőbeni innovatív megoldásokat jutalmazó, immár hagyományos SIMA INNOVATION AWARDS és természetesen az itthon is is mert nagy márkák, gépgyártók is felvonultatják színes kínálatukat.

 

agrotrend.hu

 

Hirdetés

Fókuszban

Facebook